Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора ,підкажіть будь-ласка хочу продовжити дитині(15р) ворк перміт..Незнаю,як правильно подати?заміна ворк перміту для дорослих?Чи там де Vizitor вибрати WORK?
-
При скачуванні форми, з'являється інформація в самому пдф файлі, що JavaScript не працює, хоча він включений. Може через це проблеми. У Вас такого не було?!
-
Коли натискали завантажити, то воно в онлайн відкривало цю форму і там була помилка, але якщо зайти у завантаження і знайти завантажений файл і відкрити за допомогою програми, то відкривалася нормально.
-
Якось дивно, періодично зникає функція подачі на ворк перміт. Тільки в мене так? Чи може я щось не то роблю:)
-
Для індусів окремий stream, вам до Bharat бесіди.
-
люди я отримав LLA, тепер хочу подаватися на номінацію, але не знаю тепер за яким посиланням зайти туди, підскажіть?
-
Master
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь-ласка, диплом спеціаліста - це що потрібно вказувати: Master’s degree чи three or more year post-secondary degree? Можливо і було це питання вище, але я трохи заплуталась з відповідями
-
Дякую
-
Так
-
І ще питання: якщо я працюю більше року на тій роботі, від якої подаюсь на номінацію, це можна враховувати як work експіріенс за останні 5 років?
-
А що таке LLA? I як ви його отримали? 🤔
-
Пане WES, уже стосується лише SWO? Якщо SWM, то наприклад, указав суму 15, купив машину за 5. Залишилось 10. Це ок? Чи теж повинно бути 15? Дякую
-
letter of advice to apply. подав EOI, і через 2 дні отримав. тепер пішов на той же сайт, але там не було доступу, але я вже знайшов, дякую
-
люди, при подачі на номінацію від манітоби, потрібно завантажити тільки закордонний паспорт? укр не потрібно?
-
На продовження wp потрібні medical exam , якщо я не отримала нічого на мейл , що додати?
-
Ваш Information Sheet який вам видали після медогляду
-
В тому то і проблема, що заявка подана( Отримали нарешті новий паспорт дитині і тепер хочу зробити стаді перміт на новий паспорт. А створена заявка на старий
-
Оце зальот 😁 Слава Україні 🇺🇦
-
Привет! Мы ищем людей, готовых к взаимовыгодному сотрудничеству для получения хорошего дополнительного дохода по нашему фриланс проекту. По вопросам пишите в личные сообщения.
22 Jan 2023, 05:40
Post 133545 of 225119
about a minute ago