Імміграція до Манітоби
-
Там без лмаі є опен ворк пермішин. Це може люба людина ол ераунд зе ворлд податися. Просто у нас єсперевага що ми вже тут. І вже є робота тому мали б одобрити.
-
Так, процесом LMIA мало який роботодавець буде заморочуватись.
-
Лмаі це тужняк я питався в свого емплоєра вона аж стрєманулась. Каже шо це прям ти має бути унікум типу шо вона всканаді такого не можуть найти на це місце. Там напряг короче. Це не варік.
-
Англійська і так висока я не маю ніякої освіти та рік ворк єкспіріенс
-
Тобто якщо ворк перміт закінчиться я можу зробити новий від роботи без ЛМИА?
-
а 60 балів для SWO special measures набираєте?
-
якщо попросити прихисток як в США? І жити від суда до суда , так працює в Канаді?)
-
Ну я вмію іграти на фортепіано. Вмію готувати. Емм. А які ще вимоги їм треба для опен пермішина. Пхахахахаха я не знаю. Мати третє око?
-
Я розумію я вже планую що заклеймлю англійську , вік , і рік досвіду і набираю +-700 і більше додати нічого
-
А якщо немає і таких варіків. То я збираю манатки і шо тут ловити тоді) значить я занадто лоу лвлтний для канади.
-
Всі 100? .. ви могли б зачекати рік і поклеймити тут рік експііріенсу
-
Мені цікаво якщо я в торонто був на контракті маю два чека які обналічив. Це вже клеймо? - 100 балів бо був у іншій провінції?
-
Влітку мусить бути менше бал, чекайте
-
В теорії так
-
Так
-
Я працював але не офіційно. Ну типу. Не емплоєр емплої. А просто контракт. Типу я сам податки плачу з чеків.
-
Ви мали там працювати або навчатись, тоді б забрали бали
-
Доброго дня всім , під скажіть будь ласка може хто знає чи робив вже, де мені треба реєструватися для дитячих виплат? ми вже півтора року тут
-
А, не дочитала Ну тоді так
-
Дякую
22 Jan 2023, 05:40
about a minute ago