Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, будь ласка, чи треба на номінацію загружати внутрішній український паспорт? Чи це тільки на федеральному етапі?
-
Доюре, дякую!
-
Він є додатковим документом.
-
Добре, дуже дякую🙏🙏
-
Доброго дня, таке питання я вчився 9 класів в школі 4 роки коледжу та 3 роки бакалавр як це заповнювати в MPNP?
-
На федеральному. І так, він не є обов'язковим документом.
-
Підкадіть будь ласка поки взагалі не в темі От по програмі я набрав 600-700 балів подаю? І що далі Якшо нема за півроку то вже не буде пр?
-
Є купа людей, в яких і ніколи не було атестату за 10 класів. Вони здобували середню освіту вже в технікумі чи училищі/коледжі і отримували диплом про середню спеціальну освіту.
-
В мене у доках немає номера атестата про повну шкільну освіту. Тому я і не можу зробити цей витяг. В універ зарахована по номеру диплома з коледжу.
-
Я окрім пояснення, додала ще витяг з єдиного реєстру освіти
-
Можливо останнім часом десь і видавали, але раніше ніхто не видавав. Я зі своїм дипломом з педучилища вступала до універу.
-
Ну тут кажуть що в коледжі повинні були видати атестат про загальну середню освіту. Це окрім диплому молодшого спеціаліста.
-
Ні, але ж треба мати документ про закінчення повної шкільної освіти. А в мене його немає. Ви маєте позитивний досвід, як це зробити без листа-пояснення?
-
А ви подивіться в додатку до диплому з коледжу, чи є там шкільні дисципліни? У мене немає, бо окремо видали атестат.
-
Офіцер вам вже задав питання?
-
Так от в нас і виникло питання, як це пояснити офіцеру тут.
-
всім привіт! таке питання, а коли наступна вибірка сво для українців?
-
Якщо мені зададуть це питання, то я напишу відповідь офіцеру. Але для номінації я прикріпила всі наявні документи про освіту. Чому я маю писати пояснення про відсутність документа, якого в мене апріорі не повинно бути. В мене є диплом про середню спеціальну освіту і там вписані всі шкільні предмети.
-
Супер, дякую, що звернули на це увагу 🌷
-
То і додавайте його, як шкільну освіту теж, може напишіть тільки пояснення
22 Jan 2023, 05:40
Post 135005 of 226058
12 minutes ago