Імміграція до Манітоби
-
В мене у доках немає номера атестата про повну шкільну освіту. Тому я і не можу зробити цей витяг. В універ зарахована по номеру диплома з коледжу.
-
Я окрім пояснення, додала ще витяг з єдиного реєстру освіти
-
Можливо останнім часом десь і видавали, але раніше ніхто не видавав. Я зі своїм дипломом з педучилища вступала до універу.
-
Ну тут кажуть що в коледжі повинні були видати атестат про загальну середню освіту. Це окрім диплому молодшого спеціаліста.
-
Ні, але ж треба мати документ про закінчення повної шкільної освіти. А в мене його немає. Ви маєте позитивний досвід, як це зробити без листа-пояснення?
-
А ви подивіться в додатку до диплому з коледжу, чи є там шкільні дисципліни? У мене немає, бо окремо видали атестат.
-
Офіцер вам вже задав питання?
-
Так от в нас і виникло питання, як це пояснити офіцеру тут.
-
всім привіт! таке питання, а коли наступна вибірка сво для українців?
-
Якщо мені зададуть це питання, то я напишу відповідь офіцеру. Але для номінації я прикріпила всі наявні документи про освіту. Чому я маю писати пояснення про відсутність документа, якого в мене апріорі не повинно бути. В мене є диплом про середню спеціальну освіту і там вписані всі шкільні предмети.
-
Супер, дякую, що звернули на це увагу 🌷
-
То і додавайте його, як шкільну освіту теж, може напишіть тільки пояснення
-
О, так. Це цікавий момент. В мене шкільні предмети вписані до додатку до диплому.
-
То ви не забули про атестат, а вам його не видавали)
-
Є шкільні дисципліни
-
Маю чимало знайомих, які вчилися в коледжах, ПТУ і т.п., після 9 класів. В більшості є окремо атестат про повну середню освіту і диплом про здобуту професію.
-
Та ладно) мені атестат видали ще у 2001
-
Атестат раніше взагалі не видавали, середня освіта підтверджувалась дипломом, я перший раз про те, що комусь його давали, почула тут, в цій групі.
-
Не будьте такою радикальною. Ви ж не володієте інформації є в цілому щоб використовувати "взагалі не давали середньої освіти". Це конкретно у вашому педагогічному училищі такого не робили! Повторюся, я отримала атестат ще у 2001, і теж, на той час, у педагогічному училищі.
-
Я засабмітила, я нічого не залишала пустим.
22 Jan 2023, 05:40
Post 135013 of 226054
about 2 hours ago