Імміграція до Манітоби
-
Це ви SWO self assessment робите?
-
Дякую
-
У вас найнижчий - 5, подивіться скільки в таблиці за нього дають. В мене немає її перед очами )
-
office@byuro-perevodov.com.ua
-
Підкажіть хтось будь ласка бюро перекладів, де ви робили переклад з афідевітом? Дякую
-
+380939799311 Бюро перекладів Апостиль
-
Вибачте Тетьяно, якщо я правильно зрозумів, для того щоб зробити довірку, мені потрібно прийти до місцевого нотаріуса який її завіряє, а після відправити у Торонто для апостілю, чи я щось плутаю?
-
No problem at all)
-
вибачте за тупість, дякую
-
Цей контакт, що я скинула, це просто бюро перекладів. Вони просто так називаються "Апостиль", але до апостилювання ніякого відношення не мають
-
@FidemMoris_Translations
-
А це зараз 5 колонок в Results? В листопадi було 4 без пункту Average
-
Друзі, можливо хтось міг би підказати відповідь на наступні питання 1) Зараз дуже важко пройти по свм, це зрозуміло, бачив також що останнім часом людей які подались по свм пускають по спец вибірці для українців. У зв'язку з цим питання, якщо декларував 3000 чи може прийти LAA по спец вибірці для українців? Чи вони відбирають тільки тіх хто клеймив 10.000? І чи треба щось змінювати у заявці СВМ щоб теж постаратися взяти у 'часть у спецвибірці? 2) якщо було взяте авто в кредит після того як подав заявку чи треба це десь вказувати і довидозмінювати заявку, якщо ще не отримав LAA.
-
Заповнюю Expression of Interest - Skilled Workers (EOI-SW). Перший скрін — один із недавніх зразків з чату. Другий скрін — мій. На моєму скріні кілька питань відсутні, зокрема про наявність long-term, full-time job offer від манітобського роботодавця (обведено). Це більше не враховують?
-
У вас вказана країна резиденції Україна. Змініть на Канаду і все зʼявиться. З резиденцією в Україні система не пропустить вас на SWM, оскільки, знаходячись в Україні, ви не можете мати full-time контракт від роботодавця в Манітобі
-
Дякую! Виявилось, що у цій незакінченій заявці вже не змінити резиденство, можна коректувати тільки країну громадянства, а от резидентства — уже ні. Прийшлося створювати акаунт заново, тепер все правильно ) Дякую ще раз! 🤍
-
я вказав 300 доларів, LAA отримав
-
Вибачте, що не зовсім по темі. Ціль в подальшому імміграція.
-
Всім привіт. Хто робив візу в Канаду після закінчення CUAET. Така ситуація, в мене є віза CUAET, а в дівчини немає. Як краще зробити, щоб вона отримала візу і приїхала до мене? Скільки робиться туристична віза за часом? У кого був такий досвід, буду радий будь якій інформації. Дякую 🙏
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤Срочно нужен человек на удаленный заработок , с тебя телефон и два часа свободного времени в день, заработок очень достойный " + " в лс
22 Jan 2023, 05:40
Post 135149 of 226058
12 minutes ago