Імміграція до Манітоби
-
А якщо Головний офіс компанії з якою укладений контракт знаходиться в іншій провінції, але контракт керується законодавствомМанітоби і локація роботи в Манітобі, то це підійде?
-
це про вашу маму?
-
Люди підскажіть який номер ворк перміта потрібно вказати в application history mpnp??0
-
В когось є зразок заповнення анкети на справку про не підсудність з Польщі?
-
Там дуже проста довідка. Імена, дати, номер песелю
-
Я теж мав таку проблему, тому вказав, що не працював
-
Так. До 10 пункту все зрозуміло. А останні три?
-
Підскажіть будь ласка якщо не можу підтвердити попередню роботу(з Європи) для PR. Чи є якісь шалон пояснення?
-
Дякую
-
Ну номінацію отримав.
-
І проблем небуло? Коли заповняв заявку на візу то там вказано
-
підскажіть будь ласка, я вказав що в мене в наявності 2000 баксів на разі, і вказав що я фінінсинг на машину на 42 тис разом з податками, і в Net Worth вибило таку цифру "-40000". це не страшно??
-
Ні Не треба
-
Ця компанія все одно має мати реєстрацію у Манітобі. Той же Вомарт чи Шоперс мають реєстрації як федеральну, так і в кожній провінції, де вони є
-
В Манітобі
-
В анкеті питання скільки людей вас супроводжує до Манітоби головного апліканта треба включати?на відео інструкції кажуть ,що треба?запуталась
-
тобто "-40000" це не проблема, можна клеймити?
-
Авто у вас в боргу, однак воно також має ціну.
-
Ми відсилали контракт на квартиру,хелс карту, фемелі бенефіти, лінки у ФБ де можуть бути ваші спільні фото,якщо спільний банк аккаунт то дуже добре,справу зі школи теж можна запросити що батьки дитини з ФІО.
-
Питання : якщо двомовні диплом і додаток з університету то як позначати і грузити ?
22 Jan 2023, 05:40
Post 136821 of 225032
14 minutes ago