Імміграція до Манітоби
-
Велике дякую
-
Потрібно чекати погодження від MPNP. Якщо ви подаєтеся по SWM, то ви прив'язані до роботодавця, хоча б на перший час.
-
А хіба ви не повинні надати їм мані ордер?
-
Якщо є бажання залишитися — залишитеся.
-
Як? Без WP? Треба ж буде хочаб виїхати щоб його обновити. Наскільки я знаю, скоро введуть старі правила до ковіда. І без виїзду закордон цього не можна буде зробити
-
Бажання не достатньо.. треба для цього щось робити
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, заповнюю форму для подачі на EOI через підтримку друзів, маю Celpip 7,7,8,7, маю вищу освіту мастерс дегрі, вік 45, ворк експірієнс 0, підтримка друзів - 10 балів, тобто первинні бали маю 63, коли внесла всю цю інформацію на фінальному листі бачу тотал бал 341, бал по adaptability тільки 50 балів за звʼязок з друзями, але я наскільки знаю повинно бути 500, підкажіть будь ласка чи я права? І де і як в анкеті додати ці бали
-
500 за ongoing employment, SWM
-
Бал з мови рахуєте по найнижчому
-
Ці бали жодного відношення до 60 кваліфікаційних балів на мають. Ви повинні бути на 100% впевнені, що набираєте 60 кваліфікаційних балів
-
Якщо ви йдете за SWO special immigration measures, то вам треба тільки 60 балів по оцій шкалі immigratemanitoba.com/wp-content/uploads/2021/04/manitoba-immigration-mpnp-points-worksheet-interactive.pdf
-
У будь-якому випадку з точки українського законодавства це рахується стажем. Але так, роботодавець в Україні може написати, що була у декреті і не отримувала заробітної плати, не виконувала обов'язки. Тому краще не клеймти той стаж.
-
Я зараз не маю роботи і не можу показати стаж з минулого, бо останні 6 років була у декретній відпустці хоча і рахувалася як співробітник у компанії. Але це не фултайм джоб
-
Якщо ви клеймите друзів, то вже не клейміть роботу.
-
Так, якщо це був заклад ІV рівня акредитації
-
Робота, long term employment, 6 місяців і більше та того самого роботодавця і дальше продовжувати працювати аж до отримання номінації
-
Дякую за відповідь! Підкажіть диплом спеціаліста університету рахується як master’s degree?
-
Що мається на увазі під ongoing employment? Підкажіть будь ласка
-
Дякую! Я так думаю що я заповнюю цю форму по Вашій презентації в Ютюбі. Дуже Вам дякую 🙏 тобто мої бали: мова 18, вік 10, навчання 25, і друзі 10, загальний 63.
-
Заповнювала по презентації Дмитра Малика на ютюбі, тільки вносила свої дані по тесту з мови, бо маю 7,8,7,7 не вказувала що маю роботу зараз і вказала що йду по підтримці друзів
22 Jan 2023, 05:40
Post 137119 of 221980
4 minutes ago