Імміграція до Манітоби
-
immigratemanitoba.com/contact/
-
Чи є тут ті хто вже заповнював заявку на PR та чоловік/дружина не є громадянином України, але має посвідку на постійне проживання в Україні?
-
Підкажіть я в кабінеті добавляю новий летер з роботи випуски с банку свіжу,а в форму пишу я що додав свіжі документи ,чи в кабінеті теж можливо щось написати ?
-
Vira, уточню, що б все вірно було. Витяг з державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження із зазначенням відомостей про батька відповідно до частини першої статті 135 сімейного кодексу України?
-
Сорі а що значить новий летер? Якось по іншому його скласти?)
-
Привіт. Підкажіть будь ласка, хто тут народжував та подавався на виплати, якщо відпрацював 600 годин. Як податися та які документи треба? Дякую 🤗
-
Вітаємо, Inna Soloshinko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Добрий день. Хотів уточнити що саме заповнювати у податковій декларації з приводу виплат до пенсійного фонду? Бо від Canada life мені прийшла одна сума. З відрахуваннями від моєї зарплати. Але ж таку саму суму додає мій роботодавець до моїх виплат. Не можу зрозуміти як саме це вказати в своїй податковій декларації?
-
@ValikYTp, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Підкажіть будь ласка кажуть що не можна мати переклад на 3 мовах Типу виписка з праці з Чехії вона ж на чеському Далі переклад на укр далі на англ Як ще може бути інакше?) Розділ «блохери»
-
Ищу людей на удаленную раб0ту!💲0бучaю абсолютно бесплатнo! Мой интерес это процент от вашего дох0да💵 Не скам ❌Никаких денег на перед не беру🙅♂️Кому интересно писать ему @Leon_Absolute
-
Тут треба по батькові писати чи тільки Ім'я та прізвище?
-
Тільки ім'я та призвіще українською !
-
До іншого чату T.me/ManitobaLife
-
Добрий день. Маю питання про ворк перміти. Підкажіть будь ласка, якщо зараз податись на подовження ворперміту (з воркперміту зняті обмеження, медкомісію проходили 1рік і два місяці тому), новий воркперміт буде з обмеженнями чи буде запит на медкоміссію?
-
Ніякого random, черга як має бути.
-
06 December, 2023 - EOI submitted 28 December, 2023 - LAA 15 January, 2024- MPNP application submitted В очікуванні лише 2.5 місяці. Статус "Received". Почекати ще 3.5 місяці та відправити paystab та новий employment confirmation (вже на данний момент зп зросла з моменту подачі)? Чи спробувати відправити зараз? Я дивлюсь у International группі на фб по mpnp люди пишуть що на данний момент розглядають подачі за липень, у всіх інших статус "received". До цього чогось вважав що розгляд відбувається у рандомному порядку незважаючи на дату "mpnp submitted".
-
Так, ви праві, для отримання дитиною закордонного паспорту потрібна бути довідка. Але згідно закону, який я написав, "Особа, батьки або один з батьків якої на момент її народження були громадянами України, є громадянином України
-
Намагаюся увійти у свій профіль, видає помилку
-
Тільки в мене так зараз?
22 Jan 2023, 05:40
39 minutes ago