Імміграція до Манітоби
-
Мається на увазі на 4 по всім групам.Бо в мене все на 6 але одне читання на 4.Трохи заплутався
-
Добрий ранок. На 4 усі складові
-
Добрий ранок всім.В мене питання на скільки мінімум треба здати CELPIC ?
-
Є 60 балів, тільки не знаю чи анулювати заявку по SWM, чи просто створити ще нову по SWO.
-
На SWM кожен блок окремо бали дає.
-
Можете клеймити тільки 4 бали загальним
-
Супер,дякую
-
Тоді ок, здали.
-
Апеляція подається, якщо Ви впевнені, що Вам занизили, а не тому, що Ви знаєте на 4.
-
Ну ви ж читайте у яких випадках Can I hold 2 valid work permits at the same time? Yes, you can hold 2 valid work permits at the same time. You must meet the conditions listed on each work permit. If you’re issued a new work permit, your previous work permit remains valid until either it expires a removal order is enforced
-
Тоді у Вас буде загальна оцінка CLB 4. Можливо варто подати апеляцію на цю 4?
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1653&top=17 А як тоді це пояснити? Пишуть, що можна мати 2 ворк перміти
-
SWO
-
Я дочитав до кінця. Якщо перший перміт не є expired і немає ніякого order of removal - то він виходить діючий теж?
-
If you are issued a new work permit, your previous work permit remains valid until it expires. АЛЕ! Після подачі на новий перміт чи зняття обмежень IRCC присилає лист, де ЧІТКО пише, що діючий перміт діє до моменту отримання рішення по вашій аплікації. Не шукайте якихось обходів чи спроб обійти законодавство Канади.
-
Incognito 🥸 спробуйте зайти
-
Спробувати із іншого браузера, очистити кукіс тощо. Це єдиний рецепт.
-
Перевірте, чи вся інформація точна на самій першій сторінці, таке було тут у когось, тому що на першій щось злетіло. Кількість супроводжуючих.
-
Дивно, що тільки видає помилку саме на останній вкладці. Все решта відкривається в редагується і додається… Не розумію в чому проблема?
-
Не працює, видає те саме 😭
22 Jan 2023, 05:40
less than a minute ago