Імміграція до Манітоби
-
Обов'язково. У вас у MPNP account є можливість додати dependants.
-
Зайдіть на останню вкладку, там має бути EOI summary. Відео #3 у допомогу
-
Дорого ранку , підкажіть будь ласка якщо подався на номінацію і чекаєш відповіді від уряду , чи є така можливість якщо подавався один але в процесі одружився , чи є можливість додати дружину до своєї справи ? Дякую і якщо хтось може кинути посилання де це можна прочитати
-
Я зрозуміла, так і роблю. Просто було цікаво де можна подивитися ту інформацію. Відкрила свою аплікацію і не бачу посилання на на EOI. Чи я щось не розумію 😔
-
Колеги, треба порада. Роблю заявку на новий WP. Звичайний кейс. До кінця поточного трохи більше року. Нічого надзвичайного. Чи треба писати листа пояснення на рахунок того що вже на етапі отримання номінації і приймаючи до уваги поточний час проходження провінційного та федерального етапу боюсь що не встигну? Чи просто сабмітиьи без додаткового листа?
-
Ви подаєтеся так як у вас в ЕОІ профілі визначено. Якщо вас вибрали по спецвибірці, але ви мали профіль SWM, то даєте інформація для SWM.
-
Так, зараза якраз підгружаю документи і буду сабмітити
-
Дякую, подивлюсь
-
Ваше LAA дійсне 60 днів тільки.
-
У вас в ЕОІ summary чітко пише, за якою програю ви подалися.
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка, як зрозуміти по якій програмі нас відібрали. Отримали лис LAA 30 січня, але там не має жодної інформації щодо програми. Дякую
-
Якщо в додачу до візу є наявний діючий work permit - так🙂
-
Але якщо подався на номінацію і є наявна діюча віза, то можна на короткий термін вилітати з Канади на тиждень-два?
-
Доречі, я згадала, що я перезавантажила ноут і після цього пішло) не впевнена, що воно взаємоповʼязане, але спробуйте також
-
Я мала таку помилку, в моєму випадку причиною було що чомусь на перших сторінках,де вказували адреси апліканта і чоловіка, були пусті незаповнені поля адреси, хоч я їх і заповнювала до цього. Знайдіть цю сторінку і впевніться, що там все заповнено
-
У мене так було Через декілька днів пропустило
-
Підкажіть, будь ласка, якщо до поточной роботи в чоловіка в Канаді була робота фул-тайм, але всього 3,2 місяці чи потрібно її також вказувати в апплікацїї на номінацію? Цю роботу не клеймили. Якщо не вказати, то начебто як перерва в роботі була, але в хелп інфо написано вказувати тільки роботу, яка більше 6 місяців.
-
Дуже дякую, не спрацювало
-
Не знаю, чи допоможе.. я вчора на сайті mpnp лазила, читала інфу різну, то там пише, що подаватися і оплачувати потрібно через браузер Microsoft Edge, інакше буде помилка Спробуйте, можливо допоможе вам
-
Дуже Вам дякую!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻Так, не збереглася моя адреса проживання, а дітей була вказана. Тепер всё працює
22 Jan 2023, 05:40
Post 141227 of 226050
about an hour ago