Імміграція до Манітоби
-
Доречі, я згадала, що я перезавантажила ноут і після цього пішло) не впевнена, що воно взаємоповʼязане, але спробуйте також
-
Я мала таку помилку, в моєму випадку причиною було що чомусь на перших сторінках,де вказували адреси апліканта і чоловіка, були пусті незаповнені поля адреси, хоч я їх і заповнювала до цього. Знайдіть цю сторінку і впевніться, що там все заповнено
-
У мене так було Через декілька днів пропустило
-
Підкажіть, будь ласка, якщо до поточной роботи в чоловіка в Канаді була робота фул-тайм, але всього 3,2 місяці чи потрібно її також вказувати в апплікацїї на номінацію? Цю роботу не клеймили. Якщо не вказати, то начебто як перерва в роботі була, але в хелп інфо написано вказувати тільки роботу, яка більше 6 місяців.
-
Дуже дякую, не спрацювало
-
Не знаю, чи допоможе.. я вчора на сайті mpnp лазила, читала інфу різну, то там пише, що подаватися і оплачувати потрібно через браузер Microsoft Edge, інакше буде помилка Спробуйте, можливо допоможе вам
-
Дуже Вам дякую!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻Так, не збереглася моя адреса проживання, а дітей була вказана. Тепер всё працює
-
Дякую за відповідь. Так, є.
-
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка. По SWO special measure чи могу я рахувати 12 балів в пункті adaptability, якщо буду продовжувати працювати? Буду подаватися по SWM(гроші та здану мову маю), хочу зрозуміти чи наберу я 60 балів по SWO.
-
Так. Буде рахуватися. Принаймі багато людей із SWM профілями попали у вчорашню вибірку
-
Та робота просто не рахується. У будь якому випадку ви повинні будете показати дану інформацію на федеральному етапі
-
Я працюю та живу у маленькому містечку поряд з Вінніпегом. Я можу ще розраховувати на додаткові 5 балів та як їх підтвердити?
-
Те що клеймили - референс має бути. Те що ні - я робила щось на кшталт резюме і писала пояснення, що шановний офіцере я нажаль не можу зв'язатись з офісом такої- то роботи, бо не знаю чи вони зараз функціонують через військовий стан в Україні але мій витяг з пенсійного фонду ок-5 показує що в той період я дійсно працювала, отримуючи з/п та сплачуючи податки. Ну щось на кшталт цього.
-
так, ми не рахували. якщо показувати на федеральному, то виходить потрібно референс за 3,2 місяці? ще питання чи потрібно додавати документи за досвід роботи, за який не клеймили бали? Є 1,3 року роботи ФОП до Канади за останні 5 років. По ФОПу тільки реєстрація та декларації, жодних контрактів немає.
-
FYI. Якщо ви плануєте йти по SWM, то регіональність не рахується. Ви скільки балів набираєте по SWO vs SWM?
-
Велике дякую!
-
Можливо. Створіть ЕОІ профіль і дайте відповідь як для SWO. Не натискайте submit, а клікніть на EOI summary. Якщо ви все правильно вкажите, то будуть відображатися бали за регіональність.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка онлайн форму для звʼязку з MPNP щоб додати новий Letter of employment і оновити Pay Stab? P.S. Номінацію чекаю 8 місяць, роботодавця не змінювала. В ту форму що знайшла в пошуку не можливо підкріпити файл, лише меседж. Дякую
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, подати заявку на зняття обмежень з work permit можна коли завгодно чи тільки до кінця березня? Дякую
-
SWO 59 балів, SWM 772
22 Jan 2023, 05:40
Post 141240 of 226060
about a minute ago