Імміграція до Манітоби
-
Дякую за відповідь. На вашу думку краще писати чи телефонувати ?. Якщо телефонувати , чи можу це я зробити , бо маю краще мову , але чоловік подавався сам .
-
Доброго вечора. Якщо ситуація така: моя подруга працює у шпиталі. Вона працює десь рік,але спочатку,то була кажуал позиція,потім парт там,зараз вул тайм. Але годин завжди було 40. Це як би над норма. В них така практика не брати на повний день одразу чи може вона вже подаватись,чи треба саме вул тайму пів року. Бо пів року буде 1 травня:(
-
Так +2 за кожного депендента
-
Привіт, підкажіть будь ласка якщо жив в польші і маю карту побуту то як її вказувати в аплікації на пр? Permanent resident?
-
Ні, не можна. Коли подаєтесь - маєте відповідати умовам.
-
Я правильно розумію, що однією з умов спецвибірки є також наявність 10000?
-
Я здаюсь, я не можу це повторювати 3 рази за час за це писав. Люди знов пишуть, трошки стало складніше, ну якщо знайти родичів в Манітобі це "складнощі" то збс.
-
Гроші потрібно тримати на рахунку до отримання PR.
-
Пиши в лс, разом підемо через гори до Сіеттлу
-
Для подачі по спецвибірці обов'язково мати 10000+2000( нас двоє) на рахунку? В який момент часу потрібно показати ці кошти? Так як планується покупка машини + частина коштів в готівці. Як вийти з даної ситуації?
-
А що так можна було? 😳
-
Треба 30 годин. Все добре
-
Що треба пів року вул тайм,а в контракті було кажуал,а потому парт
-
Зрозуміла, дякую
-
Так, вказувати, не супроводжує, пояснюєте чому
-
Якщо подається особа одна, то треба 10, вірно?
-
Сподівання ))
-
Аплікант 10 тисяч + 2 на кожного члена сімʼї
-
Без варіантів? Тобто гроші мають там лежати постійно? Неможна наприклад використати а за місяць 2 вони повернуться? Це потрібно брати виписку з банку про рух коштів чи про стан на рахунку? І на якому етапі вони перевіряють рахунок?
-
А звідки така інформація, якщо не секрет? Чи це здогадки?)
22 Jan 2023, 05:40
Post 144260 of 226050
about an hour ago