Імміграція до Манітоби
-
так
-
Прийдеться конкурувати у загальному пулі з індусами і китайцями
-
Скажіть, будь ласка, якщо Дружина завагітніла і пішла в декрет. вона є основним аплікантом. При вибірці проблем не повинно бути?
-
Валерий, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
А є хоч якийсь позитив від цих змін?🤔 Може швидше можна отримати номінацію, а не за 9 місяців, як зараз? Наприклад, якщо є 840 балів у EOI.
-
Сподіваюсь.
-
А що для тих українців, котрі подались на номінацію, але не встигнуть отримати її до 1 травня? Сподіваюсь, що для них все буде по старим правилам...
-
А який мінімум до речі
-
А було що набираєш мінімальну кількість балів і проходиш
-
А було як?
-
У вас високий бал, ніби проблем немає бути
-
Так, але цікаво як воно буде по термінам розгляду. Бо 9 місяців чи 1 рік чекати не хочеться) Зараз такі терміни розгляду через те, що була спецвибірка для українців, чи через будь-який напрямок подачі на номінацію треба чекати такий час?
-
Привет! Интересно развитие и заработок в прибыльном направлении? Пиши в ЛС Только люди, которые реально хотят, 20+
-
Вітаємо, Костантин Нурланов! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Привет! Интересно развитие и заработок в прибыльном направлении? Пиши в ЛС Только люди, которые реально хотят, 20+
-
Jean хоче кікнути Валерий з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Я давно уже думаю про цей курс, але якщо це ще і допоможе в міграції, то сама провінція підштовхує мене туди)
-
Питання з приводу спецумов. Родичів в мене тут немає 99%, отже залишилось освіта. Якщо я піду навчатись на carpentry в редрівер коледж, таке рахується. Чи тільки повний рік потрібно?
-
@sofia12354543, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 05:40
Post 144551 of 224918
8 minutes ago