Імміграція до Манітоби
-
Просто в мене немає роботи фул тайм, там тільки як звʼязок з провінцією минулий досвід більше пів року
-
Подавайтеся однозначно. Як будуть в офіцера сумніви, то буде запит на нові банк стейтмент.
-
Ви по SWO хочете подаватись, так?
-
В цьому вся складність. Подаватись хочемо по звʼязку з провінцією так як є 7 міс досвіду фул тайм як painter. А зараз чоловік працює maintenance technician і то зовсім інший номер Бо я трохи заплуталась Тобто виходить що треба вказувати NOC тієї посади яку клеймимо як звʼязок з провінцією?
-
Я б на вашому місці однозначно подавався. Головне нехай гроші будуть на рахунку
-
@western9 вітаю ! Можливо ви сможите під сказати має сенс подаватись зараз по swo, бали набираю, але не вистачає грошей на рахунку. Маю можливість зараз поповнити рахунок до 12000, але вони 3 місяці не відлежали
-
Не ображайтесь, але як активний користувач французької мови я вам скажу,що вивчити на 5 французьку, то дуже дуже складно. Expression écrite ( письмо) на 5 написати,то треба дуже багато чого знати в граматиці. Мій чоловік готує українців яки в Квебеці до іспити,та можу сказати з нуля до 5 треба 2 роки зайнять (2-3 рази на тиждень) та практики в суспільстві ,а коли навкруги французької немає,то і два роки мало
-
Ну, я знаю 5 мов. Найважливіше в вивченні мови для мене - це чи піддається вона інтуїтивному вивченню. Англійська в мене С2, але жодного правила я вам зараз не припамятаю (елементарно не потрібні). А от німецька давалась мені ДУЖЕ важко з її рігидними правилами та структурами (всеодно за 2 роки В2 отримав). Наскільки я знаю французька по складності як іспанська/англійська приблизно.
-
Доки є. Дякую велике
-
Ні, NOC вказується теперішній або intended occupation, якщо не працюєш
-
Так. Але документи потрібні з обох місць роботи.
-
Я так розумію, що вони хочуть йти по SWO, та вказати ту минулу роботу, як зв'язок з манітобою. А зараз в чоловіка інша робота. Тобто вони повинні вказати саме минулу роботу та NOC, так?
-
Ось я за це і написала. Ще раз 7 міс чоловік працював на одній посаді як painter. Зараз 1 міс працює як maintenance technician. То NOC в нього теперішньої посади правильно?
-
Вона завжди працювала. Спецвибірка закривається.
-
Ви тут пишете, що чоловік 7 місяці працював..це його зв'язок.
-
6+ місяців
-
1 міс не є звʼязком з провінцією ж
-
Ви клеймите зв'язок із провінцією через роботу у минулому. Я вчора працював у колцентрі, сьогодні менеджер. NOC сьогоднішній вказую.
-
Я вибачаюсь програму CWO закрили чи вона пращює і надалі?
-
Не опускати же руки і тихо чекати кінця WP
22 Jan 2023, 05:40
Post 144895 of 226051
less than a minute ago