Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, будь ласка, оплатила біометрію 2 тижні тому, сьогодні прийшов лист, що мою квитанцію прикріпили до документів, але запиту на здачу біометрії так і не було. В аплікації підтягнулася інформація по біометрії , яку я здавала до приїзду в Канаду. Мені ще очікувати запит на здачу ? Чи вони зарахували попередню біометрію?
-
Хто здав англійську на CLB 4 та не вкрав за 2-3 роки нічого в Долорамі, отримає спрощений PR 😀
-
Молодці, ті що підриваються і змінюють , а я ще в минулого року дивилася на NL і не зробила абсолютно НІЧОГО , а тепер жалію 😔
-
Хтось знає що означає що для distance relative не може бути інших householder
-
Вы обов'язково вкажете квартиру в податковій декларації, інакше будуть проблеми після продажу..
-
На запитання завантажити документи через тиждень після подання на номінацію це етап EOI ?
-
У SWM прописано: 6 місяців роботи и продовжувати працювати у того самого роботодавця. Можу я змінити роботу на той самий нок? без перерви по роботі?
-
вийшло на 2х. сканувати буду, намагатимусь зробити як 1 документ. можливо треба буде погратися
-
Це все на одному папері?
-
я щойно була в банку, вони мені видали документ з даними про всі акаунти включно з кредиткою і дитячим який привязаний до мого. плюс всі рухи за 3 міс по рахункам
-
Дівчатка, добрий вечір! Підскажіть будьласка, хто вже здав тест теорію на водійське посвідчення, Ви вчили ПДР та тести? ПДР на українській знайшла, а тести не можу, чи вони є тільки на англійській мові?! Дякую!
-
Ні, для SWM потрібно працювати на того самого роботодавця. Будете на етапі номінації, тоді можна міняти за погодженням MPNP.
-
Доброго дня. Працюю в школі educational assistant. В job offer написано - this ten-month position is being filled on a permanent basis. Чи підійде це для SWM, чи двомісячна перерва влітку буде перешкодою?
-
Йдіть в оцю групу t.me/ManitobaLife
-
я відпрацював 10 місяців. Подався на SWM. То якщо я зараз зміню роботу мені потрібно відпрацювати ще 6 місяців і подаватися наново?
-
І коли я не можу змінити Анкету, щоб збільшити бали? LAA? Коли ви писали в пул це LAA?
-
EOI бали > LAA > nomination> PR application>eCoPR
-
SWO це про попередній досвід. Якщо ви продовжуєте працювати на того ж роботодавця це вже SWM коли заповнюєте EOI там питають про це. ви відповідаєте правду, і вас автоматично на SWM кидає
-
Підкажіть , може хто знає , скільки потрібно чекати на відповідь від MPNP ? Писала їм на емейл 3 тижні тому і досі тихо.
-
Друзі, ще раз уточнити хочу. Я в Канаді, працюю 10й місяць і далі буду, чи можу йти по SWO?
22 Jan 2023, 05:40
Post 145139 of 224065
14 minutes ago