Імміграція до Манітоби
-
До речі остання вибірка буде проходити 31 числа?
-
Цього ніхто на 100 відсотків не знає. Є очікування, що буде як останні 3-4 вибірки
-
Та че будуть відібрані по спецвибірці усі кто набирає 60 балів, навіть якщо по суті ти працевлаштований на безстрокової основі?
-
угу, дякую, тобто якщо не відберуть, просто зняти аплікацію да і все, воно не до чого не забов'язує. Щож варто спробувати
-
Чи є українці eligible сюди? www.gov.mb.ca/housing/progs/pil.html
-
Я здавала, так
-
Англійську здавали? По селф-ассесмент набираєте 60 балів?
-
Всім привіт! Ми заповнили аплікації на ЕОІ. Чоловік подав свою заявку в жовтні, у нього 660 балів. Я подала свою заявку в лютому цього року і набрала 773 бали. Але до сих пір не я, не він не пройшли вибірку. Цікавить хто скільки чекає?
-
Читайте опис каналу
-
Бали перевірте. Бо система автоматично відбирає
-
Так, того і дивує. Перевіряла кабінет та пошту. Тиша
-
Дивно, мали б отримати в березні, якщо є 60 балів. Перевірте
-
Набираємо, але необхідної грошової суми немає
-
підскажіть ще будь ласка, якщо після школи навчалась у вищому професійному училищі, в яке поле потрібно вказувати ці 2 роки? в College чи як Trade school
-
запитаю ще раз, підскажіть хто знає)
-
В кабінеті що зараз пише?
-
Можливо є хтось хто десь навчався, або онлайн або просто де не складно, суто ради отримання додаткових балів для програм на пр, закінченої освіти нема
-
Я в жовтні заповнила, 775 балів Поки що нічого Сдала англійську, добавила балів до 864, тепер чекаю 😁
-
Нічого не змінилося з дати подачі
-
Скажіть будь ласка де можна почитати всю інформацію щодо батьків 70+? Я теж маю маму такого віку, я так розумію що тільки можу стати її спонсором і все…
22 Jan 2023, 05:40
Post 146994 of 225050
less than a minute ago