Імміграція до Манітоби
-
Якщо друзі відповідають критеріям, то все буде ок.
-
Ніхто вам на це питання не відповість.
-
Начебто ви прави, але так якось сикотно, треба поміркувати один день і прийняти рішеня, є верогітність що друзі відкажуть треба їх смершу спитати. У любому випадку дякую вам
-
Дякую, адмін!
-
Та чому не прозорі критерії? Все зрозуміло на 100%.
-
Відео 1 все пояснює. Продивіться. Про SWO забудьте зараз, якщо ви не відповідаєте вимогам. Після квітня для українців буде доступна тільки SWM, Express Entry, H&C, asylum.
-
Вот це то і проблема. Тобто так можно піти по другим програмам, а так сіди чекай як офіцер подумає. А потім через полтора року пішлють мене на хер))) Так а крітерії то не дуже прозорі по друзям, аяяяяяй що мені робити😭, чого в мене нема близьких родичів з Канади. Піду ко я в темний кут🫣
-
Якраз у відео #1 про SWM розказують детально t.me/uccmb/146058
-
Шановний, адмін! Перешліть відео про SWM
-
Можна подати оцінку із виписки та кількість кредитів. Цього повинно бути досить
-
Ціни є на сайтах офіційних. Там усе чітко і прозоро
-
Так, я розумiю це. Дякую. Але все одно треба його переклад, я його не зробила. Зранку знову напишу перекладачу.
-
Усім доброго вечора. Я трохи заплутався. Перечитав купу інформації та скрізь різна інформація. Як завірити перекладені документи? Що саме потрібно? Апостиль, аффідевіт чи просто печатка компанії, яка перекладає?
-
інформація всюди одна, перестаньте дивитись гівноблогерів з інстаграму. Клятви переаладча достатньо. Можете зробити це безкоштовно в імм. центрі
-
Добрий вечір! Поділіться досвідом! 1. Хелтс карта видається в той день як ти маєш на неї преміт, чи потім приходе? 2. Чи можна до отримання хелтс карти записатись на медичний осмотр? 3. Як швидко він відбувається? Дякую
-
Якщо ви на особистому прийомі, повинні надати картку одразу. Запис на медогляд записується згідно номеру картки. Але краще уточнити цей момент з реєстратором. За швидкість не підкажу на сьогоднішній момент. Різні клініки мають свої черги. Треьа обзвонювати та питати.
-
Мені не цікаві блогери в інстаграмі. Я читаю інформацію у цій групі. Клятва це і є афідевіт. Але я читав неодноразово що досить печатки компанії, яка перекладала. Тому хочу розібратися. Тому що печатка компанії не легалізує документ ніяк.
-
достатньо
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, що вказати в графі "ви працювали в Манітобі останні 6 місяців?" якщо 2 дні тому відбулось звільнення і є трохи більше 6 місяців, але поки що буду без працевлаштування? Бали плануємо клеймити за цю "попередню роботу".
-
Дякую!
22 Jan 2023, 05:40
Post 147062 of 226051
8 minutes ago