Імміграція до Манітоби
-
Вам надали LAA, у вас все норм з балами, пишіть лист пояснення і подавайтеся за тією програмою, за якою ви eoi подавали
-
2 роки , там десь написано на ньому
-
А скільки дійсний тест CELPIP?
-
Тобто, якщо людина шла по СВМ та її вибрали по спец вибірці на це питання: As a temporary foreign worker | have been working in Manitoba for at least six months continuousty for the same employer who has offered me a full-time, long-term job. (If you studied in another province before coming to Manitoba to work, the minimum term of employment is one year.) ® ставимо все одно ТАК, просто у відео інструкції було сказано ставити НІ
-
Це ніхто не знає
-
Можливо наступного тижня буде Swm
-
Я про звичайну)
-
Спец вибірка була останньою
-
Це нормально, я 29 грудня такі самі питання задавав
-
Це форма для тих, хто йде за SWO. Це та форма із 60 балами.
-
Вибачаюсь за одні й ті ж питання
-
Ну тепер останній раз напевно хдд
-
І якщо в мене ніхто не кине тапком за кількість питань, останнє, що означає Self-assessment form, що саме там потрібно писати чи де цю форму скачати?
-
Такі самі розмови і питання після кожної спецвибірки
-
Не важливо, в який момент вас обрали. Важливо, за якою програмою ви йдете. Ви повинні відповідати правду. Якщо ви працювали 6 місяців і продовжуєте, і маєте довгостроковий контракт — ставьте так. Бо це правда і саме це ви писали в EOI. Те, що вас обрали сьогодні разом із спецвибіркою — це подарунок, але це не змінює вашу програму.
-
6-12, в середньому 8, якщо ваш коефіцієнт вдачі надзвичайно високий, то 3.
-
Таке питання, скільки приблизно чекати місяців, чи вибере провінція чи ні після відправлення LAA?
-
Якщо ви йдете за SWO, вам потрібно цю форму заповнити і підкріпити, так. Я не знаю, де її беруть, можливо можна скачати в кабінеті... Чи ще десь.
-
Не зрозумів питання
-
Тобто потрібно відхиляти якщо недобре порахували
22 Jan 2023, 05:40
Post 157050 of 226058
less than a minute ago