Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, подавала work permits на продовження. І сьогодні прийшло запрошення сину для здачі біометрії. Він її не здавав ще. Скажіть будь ласка чи потрібно заповнювати якусь аплікацію перед appointment і що потрібно брати з собою на зустріч, окрім паспорту та work permit, та листа де пише про біометрію? Appointment забукала на кінець травня, але в листі прочитала про якісь форми і вирішила уточнити. Дякую.
-
можете, прошу, уточнити, хто саме може податися на продовження WP до 31 липня? є якісь особливі умови? дякую дуже, трошки випала з життя
-
Хтось, прошу, може уточнити, хто саме може податися на продовження WP до 31 липня? є якісь особливі умови? дякую дуже, трошки випала з життя
-
@road_goes_ever_on хоче кікнути @khikmatov7 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Есть кто занимается трейдингом или криптой?
-
Аpostille робили нам також переклад частини документів рік назат для евалюації, дуже гарний переклад. Але звернули увагу вчора що нема афедавіту на перекладі. Вже так подались на номінацію. Сподіваюсь що не треба буде перероблювати, якщо у вас все спрацювало)
-
Ми чекаєм з 12 лютого..
-
Я отримав номінацію з тим перекладом
-
Обовʼязково буде відповідь. Ми подавались в березні. Сьогодні прийшло повідомлення лише для сина, що треба здати біометрію. Нам нічого не прийшло. Тепер от не знаю чи потрібно якісь додаткові документи та форми заповнювати, бо ми з чоловіком здавали у Європі.
-
Я вже змирилася, по ходу нам нічого не подовжать і навіть обмеження не знімуть. З десять листів написано, дзвінки, 6+ місяців очікування, все внікуди.
-
О боже 🙏 Все буде добре.
-
Та взагалі незрозуміло що трапилось влітку 2023. Наче всі звільнились. Люди в таймлайнах місяць чекали на помінацію...
-
Хай бог милує. Мені скоро в пологовий 😀
-
Мiй пермiт до осенi 2025 року
-
Дякую Вам Я все очiкую,що 19 Липня - все ще не буде рiшення, а хелс кард перестане працювати
-
А чого б не працювала, у мене перміт дійсний до 2026 року
-
Все буде добре. Вони мають вiдреагувати на Вашу заявку. Не сумуйте🍀 Все хотiла Вас спитатися та забуваю постiйно, чи працює хелс кард пiсля 6 мiсяця очiкування?
-
я пiшов сам з роботи кухарем , але думаю швидко знайти нову - це буде шансом на продовження npnp програми по swm . Я подався по роботi , та чекаю 6 мiс i ще не вiдкривали навiть файл . Ви може знаэте якi пiсьма треба брати у попереднього работодавця та у майбутнього , щоб прiкрипити до NPNP. Дякую
-
Потрібно зайти в кабінет і звідти скачати файл запрошення на біометрію. Там є barcode - він обов'язковий інакше не приймуть.
22 Jan 2023, 05:40
less than a minute ago