Імміграція до Манітоби
-
Чого перестане? У вас старий перміт дійсний до 25 року
-
Та звісно буде, на сайті вказано що якщо вже строки розгляду вийшли, а рішення немає то ворк перміт дійсний і далі. І у лікарню я постійно ходжу.
-
Довідки про несудимість потрібно переробляти, якщо в ту країну не їхав після отримання довідок?
-
На новіші? Немає такої вимоги, але офіцер може зробити дозапит
-
Це якщо ви там пробули 6 місяців і більше.
-
Завантажуєте в інтернеті, imm 5546
-
Будь ласка підкажіть чи з закінченням програми для українців бал мінімальний CLB тепер не 4 а вищий? При подачі на SWM. Буду дуже вдячна за відповідь! @western9
-
Можливо хтось знає, щоб подати родичів по програмі воззʼєднання сімʼї, яка діє до кінця жовтня, чи потрібно чекати на ПР картку, чи ecoPR також підійде? І ще одне. На сайті вказано, що аплікант може виїжджати, основне бути присутнім в Канаді на момент подачі документів і отримання ПР. Хтось має досвід?
-
Привіт, ті хто подався на федеральний в вересні на якому ви етапі? Ми застрягли на background check без змін три місяці. Чому можуть так довго перевіряти, в США віз немає, жили тільки Україні.
-
Доброго дня усім! Підкажіть, хто знає Чи працює консульство України в Єдмонтоні 20 травня, бо по всій Канаді вихідній, чи є сенс летіти туди? Дякую
-
eCoPR не є документом для подорожей.
-
CLB 4
-
Жива черга
-
А ви їдете туди за попереднім записом? Чи жива черга?
-
Ви не пробували їм дзвонити? Вам приходив вже pre arrival letter?
-
Пробачте вирішив зробити уточнення. Якщо в мене довідка з банку 27 березня, то мені треба знову робити нову? Просто тоді грошей було більше ніж зараз, тому питаю. І ще з роботи довідка від 1 березня, це критично? (Я все ще там працюю)
-
Виписка з банку потрібна за 3 місяці безпосередньо перед подачею. Довідку з роботу краще переробити, ну або принаймні додати пейстаби, але я б переробила і періодично оновлювала під час очікування, менше буде питань
-
Pre arrival приходив в лютому, дзвонила двічі, писала мабуть разів 7. Мені відповіли що помітили мою заявку як приоритетну ( я маю серйозні причини з цього приводу ), і все одно без змін
-
Ні, довідка з банку за останні 3 місяці перед подачею. У вас як мінімум квітень не покритий, за нього також потрібна довідка
-
Тобто якщо довідці з банку ще не має 3 міс то проходить? Ок, з роботи довідку перероблю, дуже дякую
22 Jan 2023, 05:40
7 minutes ago