Імміграція до Манітоби
-
Так у вас постійно повинно бути більше 30 годин протягом min 6 місяців Без залежності що написано part time чи full time В мене написано part time, бо я маю контракт, але завжди 40+ годин
-
Дякую за відповідь, Дмитро! В звʼязку з цим, ще питання: що буде з тими грошима, які були сплачені за аплікацію на PR? Чи можна буде цю оплату використовувати для правильної аплікації (тобто після отримання номінації)? Маю на увазі, щоб ті гроші не пропали та не прийшлось платити ще раз
-
І я отримала, теж тепер цікаво як потрібно діяти далі? У нас сім’я з 5 чоловік, але за кого саме потрібно здавати не пишуть
-
Або позвонити в лікарню де ви здавали і хай вам вишлют номер вашого медичного екзамену який ви здавали 2 роки назад і тоді вислати ircc через вебформу і чекати або пройти новий швидко . 🙏
-
Через вебформу відкликати. В прости рефанд або просити, щоб це було зараховано на потім
-
Дякую! Зрозуміла
-
Привіт! Допоможіть порадою. Скоро буду заповнювати сетлмент план і буду писати про чоловіка. Він в Україні, 13 років досвіду як інженер-конструктор (машинобудування, працював у різних сферах). Тут йому звичайно потрібно буде здобути ліцензію. Як взагалі описати процес правильно? Чи можу я достатньо загально описати - що ціль працювати інженером в Канаді, здобувши ліцензію, а поки буде без неї буде шукати роботу помічником інженера (бо ніби там можна без ліцензії). Чи може хтось щось порадити? Дякую.
-
Так і пишіть. Реально які потрібно зробити кроки..також напишіть бекар план, де буде працювати поки отримає інженера.
-
В листі, в заголовку повинен бути номер, це номер work permit для кого прийшов лист
-
Не підкажу, не компетентна в цьому питанні
-
Можливо таке що дитина заїхала в 12 років, зараз 14 років і подали на новий ворк перміт і тому запросили медицину? Бо саме їй теж був запит для біометрії
-
Так, можливо. Вже писали про такі випадки
-
Мої ідеї: є велика українська/ інша (вставте вашу) громада, підійшло по грошам (невелика сплата за оренду). Але я ще навіть не подавалася на провінцій етап, тому це просто думки вголос.
-
Я писала те, що важливо було саме мені. Я писала, що люблю цей клімат (вам таке підходить)? Я писала, що тут є потрібні інститути для дітей І т.д
-
Дякую, всім. Я написала, про можливість підтвердити освіту, українська спільнота та відносно низькі ціни на рент.
-
А чисто цікаво. Як можна оформити заявку не маючи номінації, там же ж не усі документи і тоді неповна аплікація. Чи це система може пропустити на федеральному?
-
А ви вже на федеральному етапі отримання PR чи подали заявку на новий ворк перміт? Якщо так, то треба йти робити новий медогляд.
-
Без поняття :)
-
Стільки питань… і так мало відповідей
-
Ну може там така класна та повна заявка, що відразу можна і на пр подаватись 😅 то може хай не відкликає, дивись ще й пр відразу видадуть) а якщо серйозно, я теж над цим задумалась, теоретично це ж неможливо.
22 Jan 2023, 05:40
5 minutes ago