Імміграція до Манітоби
-
може ще є надія
-
а стійте,в мене є про роботу що я там робив 6 місяців все є
-
Дякую
-
Як і всі, чекаю номінацію і апостиль 😂😂😂
-
думаю подаватись можна поки війна не закінчиться,хоть канада видала робочі візи,це все іза того щоб дати прихисток і нове життя,а чому робочі а не біженські із-за того напевно щоб нехлебніки пахали а не за щот канади жили да?
-
Чи можна подаватися на продовження ворк перміту тільки до 31 липня 2024 року? Це тільки українцям так? Дякую
-
я не знаю що це таке апостиль це що не довіренність з іншої країни людині,яка зробить довідку про не судимість?
-
Зараз можно подаватись тiльки по 1)SWM - там Ви пропрацювали 6 мiсяцiв та продовжуєте працювати далi на того самого роботодавця 2)Express Entry - умов не знаю чесно
-
Вітаю, SWM, якщо гроші на savings account то в Net Worth я додаю банк стейстмент за останні 3 місяці. Не розумію куди додавати стейтмент з чекінг акаунту
-
якщо проробив 6 місяців фул тайм там ще більше навіть норми і покинув ту роботу шукаєш іншу то це щитається подачі на номінацію?
-
1322 годин норм?
-
ну вобщее-то якщо ви не дивились відоси то там тільки 500 балів дається що ти проробив 6 міс так шо там набрати так же легко як і на сво
-
Довго не вибирали, надіємся що за декілька місяців почне падати
-
По express entry - не знаю По SWM - кожен тиждень не менше 30 годин.
-
ого
-
поня перехрестилась,що подалась по SWO
-
А ПІДКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА СКІЛЬКИ ТАМ ПОТРІБНО ЧАСІ МІНІМУМ ??? ЗА ПІВ РОКУ тисяча щемто скільки мін????
-
Мінімальний бал 836😂 по смв
-
ми і по 12 пахали
-
аа то це вобщее мало
22 Jan 2023, 05:40
Post 161035 of 224065
14 minutes ago