Імміграція до Манітоби
-
Злість до фейків, бо коли 8+к людей це прочитає, це стане правдою.
-
Це не означає, що програму можуть поставити на паузу, бо дуже багато аплікацій, але щоб закривали - це було б дуже кардинально для Манітоби. Технічно пауза і так зараз є, бо дуже довго розглядають аплікації на номінацію через просто величезну кількість аплікантів.
-
Від вас
-
Почалось🤣
-
Де ви злість побачили?
-
Так закривають чи ні ?)
-
А нормально на це реагую. Але це понесуть і буде повторення як про довідку з дії...
-
Вся офіційна інформація на сайті - не потрібно прислухатися до різних блогерів.
-
Супер, я тільки рада цьому Чому в наших співвітчизників стільки злості один до одного, я просто в шоці….
-
Нажаль, таке траплятися с ньюкамерами. Вы можете завантажити credit carma або Borrowell.
-
Трошки офтопу. Хто вчить мову англ або французьку, рекомендую використовувати чат жпт для цього. Безкоштовної версії достатньо. 1. З ним можна поговорити і попрактикуватися 2. Можна попросити допомагати вивчити слова (буде придумувати як слово запамʼятати, на що воно схоже і тд) 3. Ну і майже все чого ваша душа забажає для навчання)
-
Якщо ви побачили якусь образу в моєму тоні або у побудові речень, я вибачаюсь. Це не важко. А по суті питання я лишусь на своєму. А категорічно проти ширення фейків у группі де багато людей знаходяться у скрутному становищі.
-
Це я побачила, що Ви не наполягаєте, ще хтось побачить, а інші - ні. Люди легко домисли в істину перетворюють... Не ображайтесь і допомагайте й надалі, але якщо власні думки - то позитивні 😁
-
Деніель Сміт в Альберті теж "працювала" з федеральним урядом задля збільшення квоти, проте її мягко кажучи послали
-
Знову ж таки, MPNP працює із федеральним урядом для збільшення квоти на 2024. Чекаємо новин.
-
Браво чоловіче!!!
-
Якось так це виглядає)
-
Нарешті прийшла карта 🤘🤘🤘
-
Всім доброго дня! Прийшов дозапит на military records і форму 5546. Чи додавали ви окрім цієї форми скан воєнного квитка чи ще чогось?
-
Схоже щось справді спільний текст, він був в імейлі з привітанням що я тепер постійний резидент, який прийшов одразу після того як мені призначили eCORP.
22 Jan 2023, 05:40
163299/233035
7 minutes ago