Імміграція до Манітоби
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, якщо я здам один з модулів англійської меньше 4, і якщо не вкажу це в своїй анкеті, то офіцер все одно дізнається? Чи ні?)
-
Добрий день! Як дізнатись чи регульована моя професія і професія моєї дружини у Манітобі? Моя - Broadband Maintenance Technician Дружини - Child Care Assistance Дякую)
-
Ви мусити згодом завантажити сертифікат з екзамену, то там же все видно
-
Якщо спецвибіркі вже немає то обирати так? Я працював на першого роботодавця 6 міс потім змінив і знову вже пропрацював 6 міс на іншого і досі там працюю
-
immigratemanitoba.com/work/regulated-occupations/
-
Антон ГД, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Лишіть це. Я втомилася вже переконувати людей, що їхні блогери не праві. Максимум скажіть, а далі нехай живуть як хочуть.
-
Воно то так і є. Кожен окремо, але мінімум 4 з кожного модуля.
-
Якщо я маю друга(не родич) і також пропрацював 6 міс в манітобі. Чи можу я поставити тут галочку вона ж ні на що не вплине?
-
Привіт, підкажіть будь ласка, я не головний аплікант на пр, потрібно просто оновити інформацію про роботу в заявці?
-
Свм
-
Сво чи свм?
-
Йдете по SWM?
-
Доброго дня. Я мене така ситуація: на даний момент я чекаю на номінацію нажаль я звільнилась з роботи по власним причинам скільки в мене є часу щоб найти другу роботу щоб в мене небуло броблем?
-
Дякую
-
@western9
-
Нерзрозуміла кого запитати можете пояснити конкретніше.
-
Тегніть Василя і запитайте його, що Вам тепер робити. Можливо поясните і все ще буде добре.
-
Дякую
-
Тоді проблеми у Вас вже є. Ви не мали права самі звільнятися. Вам потрібно було знайти роботу нову і подати на погодження офіцера та лише після його погодження звільнятися. Тепер нема такого поняття як "скільки в мене є часу".
22 Jan 2023, 05:40
Post 164028 of 224918
8 minutes ago