Імміграція до Манітоби
-
так
-
Здрастуйте, підкажіть будь ласка, подали паспорт на вклейку пройшло 10 тижнів, написали їм лист (чому так довго) і ось сьогодні помінявся статус на РОЗГЛЯД, а було перед цим схвалено, скажіть будь ласка це нормально, так і має бути?
-
І як би не було потім проблем з вклейкою через це
-
Доброго дня підкажіть чи у всіх забирали цей аркуш при подачі паспорта на вклейку? Бо у нас с дівчиною чомусь взяли тільки один аркуш (мій) а її повернули, то я й думаю чи то помилка чи ні
-
Авжеж, чому ні? Проблема тільки у тому, що для нерезидентів ціна у 2-3 рази більше ніж для резидентів
-
Що там пошук по чату показав - які реальні практичні випадки?
-
P. S. Transiting without a visa is decided by the immigration officer at the border. You will not be allowed to transit if they decide you need a visa, so you might want to apply for a transit visa before you travel.
-
www.gov.uk/check-uk-visa/y/ukraine/transit/somewhere_else/yes
-
Офіційно сайт уряду пише, що можна з візою до Канади, але остаточно рішення приймає офіцер в аеропорту прильоту до Британії:
-
А чи дає study permit, що виданий до візи CUAET, можливість навчання у ВУЗах?
-
Велике Вам дякую за роз’яснення!
-
Бачив неодноразово, що люди теж забували вказувати що потрібен work permit та все одно його отримали у аеропорту. В любому випадку, як мінімум отримаєте visitor record
-
Візовий офіцер зможе видати work permit, якщо в заявці вказано, що не планує працювати?
-
Ні, при перетині кордону офіцер може видати work permit. Visa - це дозвіл на перетин кордону, а work permit, study permit та visitor record - це документ який засвідчує ваш статут прибування в країні. Ці документи зовсім не пов'язані між собою
-
Для PR тільки full-time
-
Привіт, а скажіть якщо працювати як селф імплоєр, чи можна ще другу роботу знайти? Щоб була можливість подати на PR?
-
Нову заявку подавати?
-
Як це зробити, якщо вона вже отримала візу без дозволу працювати?
-
Work permit дає право працювати, Study permit - навчатися у вищому закладі та visitor record для перебування
-
Так. Але краще work permit запросити...навіть якщо не планують працювати.
22 Jan 2023, 05:40
16625/233035
3 minutes ago