Імміграція до Манітоби
-
Тут нема нацистiв
-
Підскажіть будь ласка, якщо по CUAET було до лютого 2024 отримано саме робочу візу W1, чи є ще можливість отримати Work Permit в аеропорту? Чи залежить від рішення офіцера. Дякую
-
тут немає ні рашистів, ні нацистів, і біомусора теж немає (не будемо як наш спiльний ворог, який ділить людей на правильних чи ні). У цьому чаті українці, звідки вони не приїхали б. дивимося на людей за їхніми справами, а не країною походження.
-
пощадіть,я тільки попросив чат не забивати не важливою інформацією🗿
-
вбивці😭
-
так що пощадите?🙏
-
Чекаю з сiчня
-
Люди хто чекає на ворк перміт з лютого?
-
не головний аплікант може взагалі не здавати мову
-
А по мові? Можна за двох? Чи тільки основного?
-
тільки головного апліканта і там внизу у факторі 5 пише максимум 500 балів з цього фактору
-
Питання по цій табличці 1. Рахуються тільки бали основного апліканта? Якщо я подаюсь, то бали чоловіка не враховуються? Наприклад, бали за мову подавати за двох? Якщо обидва здаємо 2. Чи можна з Factor 5 сумувати декілька рядків? Наприклад previous experience та ongoing experience? Але якщо робота та сама без перерви. В тому самому місці.
-
Адмінчик спасі пж
-
@western9
-
спасітє😭😭😭😭
-
Досвiд роботи тут в Канадi, поза Канадою, освiта
-
830 це непоганий бал, а якщо не вистачить , то вчити мову і старатись здати на вищий бал
-
Тоді я нарахувала 830 балів Я розумію, що цього не достатньо Де брати бали?😂🤯🤯🤯🤯
-
ніхто мене не хоче спасати(
-
всім пока був радий з вами в цій групі жити не судьба😞
22 Jan 2023, 05:40
14 minutes ago