Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня шановні. Може хтось стикався і знає відповіді на таке питання: людина працює на роботодавця і від нього йде по MSW, знаходячись на провінційному єтапі знаходить іншу роботу кращу за зп та умовами. Чи може змінювати роботу і залишатися в тому самому процесі обробки заявки якщо змінюється NOC? Якщо можна то на яких умовах?
-
Люди, таке враження, що ви не вдаєтеся в контекст, а кожен пишете, що спадає на думку. Ну де хоч один приклад того, що хтось написав , що треба приховувати , що ви були в ЄС? Це не розмова для дискусії, а скоріше порада від тих, хто вже той шлях пройшов. Ще раз - ви заіхали з Украіни в умовну Польщу, побули там 3 дні, поіхали на 2 дні в Німеччину ( не літаком, а машиною) , вернулися назад в Польщу і знов в Украіну. Якщо ви точно знаєте дати отих 2-х днів у Німеччині, то заповнюйте, ніхто ж не забороняє. Але якщо це постійне катання туди-сюди наземним шляхом і ви реально й дат тих не знаєте, бо іх нема в паспорті, то це жодноі проблеми. Винятки хіба як ви в Німеччині вчинили дтп, втекли , вас шукали і таке подібне. То я фантазую зараз, але загалом ідея така - офіцера цікавлять позначки перетинів кордону.
-
Подана аплікація, вибрана для завантаження документів і зараз чекає на обробку документів.
-
Скажіть ,будь ласка ,чи можна після заявки на номінацію додатково надіслати підтвердження з роботи якщо не встигаю його отримати і часу чекати більше немає ?
-
Зміна роботи, в такому випадку, тільки за погодженням офіцера
-
Вам два повідомлення вище дали прямо посилання
-
На яку адресу тоді писати якщо ще не розглядають, чи яку форму заповнювати, підкажіть будь ласка .
-
Ок, дякую.
-
Доброго дня! Чи є в чаті, люди, які більше півроку чекають ворк перміт? Цікаво, як це пов'язано, що хтось за місяць отримує, а хтось більше півроку чекає.
-
Якщо аплікація на номінацію не подано, то змінювати роботу не можна. Є вже відмови у номінації, бо людина не змінила роботу ДО подачі на номінацію. Обов'язкова умова для вибірки та подачі на номінацію: працювати 6 місяців на роботодавця того самого і далі там продовжувати працювати
-
Так
-
Тобто ви тільки отримали LAA? Але ще не подали аплікацію на номінацію? Тоді змінювати роботу не можна. Ви не подали аплікацію на номінацію. Для MPNP ви поки не існуєте як кандидат на номінацію
-
Я так зрозуміла, що заявка подана і вже в очікуванні номінації. Тому так відповіла
-
Дякую
-
16 травня) 3 тижні між Portal 1 і 2
-
Підкажіть будь-ласка, чи може чоловік ( common low) канадець, податися на воз'єднання сім'ї з українкою по програмі для українців ( воз'єднання сім'ї ,котра дії до жовтня ) чи це буде зовсім інша програма ?
-
Хтось може мені сказати, як змінити роботу одразу після номінації?🥹 Є який гайд? Чи це треба після номеру на федеральному?
-
Найкраще на федеральному. Але і на провінційному етапі можна після подачі повної аплікації на номінацію. Отримуєте новий job offer, відправляєте до MPNP для погодження. immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/webform/ Вам прийде повідомлення, що ваш employment records have been updated. Після цього люди і змінювали роботу. Нова робота має бути еквівалентна по НОК та оплаті або вище.
-
ЗАСТЕРЕЖЕННЯ! Якщо вас відібрали по SWM occupation specific selection, тобто ваш NOC був у вибірці, ви повинні працювати у цьому НОК аж до отримання ПР. Це ваш критерій по вибірці був. Знайомі хотіли перейти в зовсім іншу індустрію, то IRCC відповіло, що у такому випадку може бути відмова. IRCC перевіряє чи аплікант виконує умови програми та критерії номінації.
-
Я ж написала, тому що у мене з тих місць є штампи в паспорті, навіть якщо я з аеропорту не виходила.
22 Jan 2023, 05:40
about a minute ago