Імміграція до Манітоби
-
Зараз за цією програмою довго рішення приймають. Друзі теж сидять з submitted з зими. Чекайте
-
Друзі з січня теж чекають и тиша як у вас. Буквально вчора питала і без новин нажаль.
-
Ви завантажували у графу переклад лише сам переклад файлу чи об'єднаний файл оригінал плюс переклад (заявка на номінацію)? Дякую
-
Переклад окремо, ще чекбокс треба відмічати, що то переклад
-
Треба позвонити до посольства Молдови в Торонто. Вони дадуть iнструкцii.
-
Цікаво, я думав я один такий
-
Ну так офіційно був влаштований.. Печалька 😢
-
Якщо працювали, в не просто побули там, то гарантовано -100. Обійти не вдасться, бо Ви маєте вказувати всю правдиву інфу
-
Доброго дня Підкажіть, будь ласка, а якщо працював в іншій провінції тільки 3 тижня, то це гарантовано -100 балів (MPNP) ? Чи можна це якось уникнути ?
-
Одні друзі також телефонували до IRCC, то їм сказали до 24 місяців розгляд за цією програмою.
-
Тоді 100 % -100 балів
-
Ні, в загальному -100 балів
-
Дякую, за відповідь. Тоді ще одне питання, про навчання. Проходив безкоштовне навчання від провінції (Alberta, Security Guard), закінчив його. За це також можуть зняти бали -100?
-
Дякую. Знаю, що треба поставити галочку. Але мені здається, що в групі писали, що бажано в графу переклад завантажити оригінал плюс переклад. Я тільки заповнюю заявку на номінацію, тому не впевнена.
-
Я завантажував окремо, тому що додав завірені нотаріусом (що не є обов'язковим) переклади с афідавітом пізніше і вони пройшли.
-
Доброго дня ,підкажіть для федерального етапу потрібно брати ферефікайшен Лестер від роботодавця свіжий чи можно додати той який додавав на номінацію?
-
за навчання теж знімають -100 балів, додатково до -100 за роботу, але в вашому випадку не повинні, тому що навчанням зазвичай рахується колледж, університет в іншій провінції, а у вас тільки безкоштовні курси, не мали б зняти, але це залежіть від того, як ви відповісте на запитання: "Чи навчались ви в іншій провінції". Тут алгоритм форми не буде розділяти на безкоштовні курси, чи ВНЗ, відніме 100 балів і все.
-
Я одним підгружала
-
Ну можливо тоді не відмічати цей пункт ? А якщо спитають то дати якесь пояснення. Бо зараз в мене десь ~730-740 вже біда, зараз здається вибірка іде в ~820+
-
це вам вирішувати, що відповідати
22 Jan 2023, 05:40
168618/233176
34 minutes ago