Імміграція до Манітоби
-
Дають, але порахуйте, як вам вище писали. Враховується досвід за повні роки і тільки за останні п'ять років. Місяць, це вже довга перерва, порахуйте скільки повних років в Україні було ( з останніх 5) і додайте один рік в Канаді
-
Місяць - то багато. До тижня може бути норм.
-
Перерва місяць лише, я звільнилась у червні 23 і у липні 23 вже працювала у Канаді
-
Тобто додатково не дають?
-
Я просто думала, що за канадський досвід можна отримати додатково за рік відпрауюцьований , а воно просто рахується загалом ?
-
@western9 Пане Wes. Маю таке питання. Після 9 місяців очикування змінився статус провінційної номінації на assesment in process. Вчора увечорі по пошті прийшов новий перміт основному апліканту. Питання, что підгружати його зараз, что вже дати їм додивитись заявку? Дуже хвилююсь зробити будь який рух що знов затягне розгляд. Дякую заздалегідь.
-
Рахується загалом, бо поки ви знаходитеся в Канаді ваш попередній досвід в Україні зменшується, тому що рахується досвід лише за останні п'ять років
-
Можна 2. Рахуються повні роки. На прикладі вище там з перервою в 1 місяц ніяк не може бути 5 повних років. Тільки 4.
-
Тобто якщо в Україні чи будь-де працював рік, а потім перерва рік і знову працював рік, то не можна клеймити 2 роки досвіду, бо перерва є?
-
Ху..х стало легше) а референс лист мусить бути чи достатньо робочого контракту?
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, стосовно previous stays . В пошуку такого не знайшла і відео не зовсім підходить для моєї ситуації. Ситуація наступна: я з чоловіком прилетіла у Вінніпег 25.03.2023. В травні (29.05.23) повернулася додому, забрати дитину, бо довго чекали на візу. Приіхала вже з дитиною у Вінніпег 20.10.23. У вкладці я вказала що мій previous stay був з 25 березня по 29 травня. Також написала пояснення щодо цього. Тепер питання: 1)в документах, які я маю прикріпити стосовно цього візиту має бути штам в паспорті, я так розумію. В мене є тільки штамп першого візиту, 25 березня. Коли іхала з дитиною в жовтні- штамп з датою (20/10)є тільки в паспорті дитини. 2) у вкладці , де треьа прикріпювати документи дати чомусь змінені, не такі як я вказала у previous stays. Замість from 25-mar-2023 to 29-may-2023, там Mar 23 - May 23. Допоможіть, будь ласка, бо я не розумію, може я невірно зрозуміла щось. Чи взагалі, можливо, не вказувати цю відсутність та просто як у відео зробити?
-
27 серпня все без змін
-
Штам на виїзд не ставиться. Дати у місяцях та роках, а не точно до числа. Багато хто не вказував ці короткотермінові поїздки, і робив як у відео. То як ви вважаєте собі за потрібне.
-
MPMP account> add document
-
А там і немає 5. Там є умова 4 або більше. То 4 влазить в найкращу категорію по балам
-
Я знаю. Але люди ставлять в EOI 5, а потім інформація в заявці на номінацію не співпадає, і треба писати пояснення і нервувати, щоб не було проблем.
-
Добрий вечір при заповнені анкети на федеральний етап. Пункт про подорожі Потрібно писати всі міста де були навіть якщо був 1 день як транзит ? Дякую на перед
-
Навіть якщо у вас 5 із 5 років стажу для фактору 3, краще клейміть 4 із 5 адже за це і так дають максимальні бали.
-
Пару днів назад була дискусія з цього приводу. Погляди розділилися. Хтось вважає, що треба вказувати всі країни, де був навіть транзитом. Інші вважають, що треба вказувати тільки кінцеві пункти подорожі. Бо це додаткове інформаційне навантаження, яке нікому не потрібне. Якщо вказувати всі міста, в яких людина була транзитом, то це взагалі буде "нескінченна поема".
-
Мені відштовхуватися від дати офіційного звільнення чи коли перестали сплачувати податки?
22 Jan 2023, 05:40
168706/233035
5 minutes ago