Імміграція до Манітоби
-
чи це впливає на рішення?
-
можливо, в ці групі є люди, які теж мали в минулому відмови у візах і отримали чи вже на фінішній прямій до отримання ПР? Поділіться досвідом, пліз. Щось переживаю через це
-
Тут писав хтось про це. В заявці забули вказати, що була відмова. Офіцер прислав дозапит на цю тему. Вони наче отримали ПР. Нещодавно писали тут
-
Ви ж це вказували також коли подавались на візу, вони вже знають
-
хвилююсь, чи не вплине це на рішення офіцера
-
+ вони про це 100% будуть знати, там якась система Big eyes чи 5 eyes, де вони бачать відмови США, Австралії, Британії
-
Бо начебто на провінційний рівень в анкеті не було такого питання про відмови. Принаймні я не памятаю, бо заповнювала анкету на провінцію майже 11 місяців назад
-
Доброго дня , отримали запит на додаткові документи . Один із варіантів сабміту є веб форма . Але в листі немає ссилки на цю веб форму . На сайті IRCC є дні веб форми secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx Та secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72 Чи є різниця на яку скидувати інфо ?
-
мабуть, тут немало є людей, котрі мали відмови у візах, я не думаю, що я одна така ))))))
-
я знаю, що вони це знають. я не буду це приховувати, просто питаю, чи були вже такі випадки, що тут в цій групі хтось колись мав відмови у візах і чи це впливає на рішення
-
В мене була, але я тільки подала документи на номінацію, тож не знаю чи вплине🙃
-
Привіт, ми подались на піар по програмі возз’єднання сім’ї , можливо хтось знає чи можна під час того як чекаємо покинути Канаду на 1 тиждень?
-
А де це потрібно вказувати ?
-
В мене була відмова, але я зовсім не переймаюсь цим, це багато у кого є. Це не привід не давати вам ПР. Не переймайтеся. Якщо тільки у вас не якийсь складний кримінальний слід :)
-
При заповненні на ПР
-
Не треба. Вони все побачать в системі, якщо їм буде потрібно більш деталей.
-
а це якось документально не потрібно підтверджувати? Бо тоді у мене ще старий паспорт був
-
ні, слава Богу нічого кримінального не було. Просто відмова у візітор візі в США, без будь-яких наслідків
-
А якщо не вказав ,у дружини колись була відмова в американській візі
-
t.me/uccmb/207690
22 Jan 2023, 05:40
about a minute ago