Імміграція до Манітоби
-
Не порушуйте правила групи
-
В мене там всього навсього 10 міс досвіду, але все рівно разом з 6міс.манітоби - є більше 60 балів
-
Продовжу дискусію на рахунок досвіду роботи з України. Відправив я одному роботодавцю лист з проханням зробити такий документ , як і треба було очікувати - ігнор. При тому всьому підприємство і торгівля працює і все добре. Як хтось писав вище "Треба на колінах благати".
-
приїзжай, нормально з PR
-
Дякую!
-
Я би подовжив дію паспорту дитини, а потім написав у кризову форму і пояснив ситуацію, додавши скан оновленого паспорту
-
Термін паспорту закінчуються через місяць, але ми вже подали документи на візу
-
А як ви хочете подаватись, якщо паспорт недійсний? 😳 Якщо все так, як ви сказали, то є 2 шляхи, на мою думку: 1. Подовжити термін дії паспорту дитини. В будь-якому консульстві 2. Вписати дитину в паспорт когось з батьків. А вже потім продаватись на візу
-
Ми збираємося робити біометрію у Польщі, візу ще не отримали
-
Foil less? Чи ви ще не продавались в загалі?
-
Не було візи
-
Якщо у вас закінчився строк дії паспорту і у ньому була віза до кінця дії паспорту, то вас не пустять
-
Добрий день, чи зможемо ми долетіти до Канади по програмі CUAET, якщо закінчився термін дії загран паспорту дитини? Чи потрібно його подовжувати, якщо будемо летіти з Польщі?
-
Будь ласка, давайте політичні дискусії перенесемо за межі чату. Дякую.
-
В ОК-5 не вказані ваші обов'язки та чи ви працювали фултайм.
-
У мене якраз така робота, що той референс треба вимолити на колінах з короваєм і сіллю, просто довідка ок5 не підійде?
-
Дякую за відповідь, але я не зовсім це запитав. Чи має право працедавець подзвонити мені і сказати "сьогодні роботи не має, сиди в дома" , якщо в мене фул тайм контракт?
-
Це питання обговорювалося сто разів. Аплікація не буде розглядатися, поки ви не почнете знову працювати. Вам дадуть до 30- 60 днів знайти нову роботу. Якщо не знайдете нову роботу за цей час, то аплікацію скасують.
-
Тобто, таке можливо?
-
Ну то зрозуміло. Просто реалізація цих правил нереальна в Україні, тим більше знаходячись в Канаді.
22 Jan 2023, 05:40
17305/237372
about 5 hours ago