Імміграція до Манітоби
-
Тільки якщо буде кримінальне провадження
-
Розмір файлів перевірте.
-
Так дякую, розмір файлів підходить, але потрібно багато документів підгрузити . Я вже думаю може підгрузити їх в два етапи. Спочатку першу половину потім іншу. Так можна робити?
-
Через вебформу? Та можна, чому ж ні.
-
Дякую, спробую ще так.
-
Всім привіт , чи можете підказати що робити , надіслали форму для отримування виплат по кліматичним , але прийшов лист що треба вказати за минулий рік свої доходи(я їх вказав у тій заяві , але прийшов такий запрос що треба заново надіслати їм) . Підкажіть що то має бути за форма в якій заповнювати , і чи може в когось вже таке було. Дякую
-
Підійдіть на 305 Broadway ,там допоможуть,в мене була така сама ситуація
-
Не можу знайти вимоги до фото на ПР картку. Допоможіть, будь ласка.
-
Або заблочать і не візьмеш справку про несудимість яка потрібна на PR
-
По айпі?😂
-
Так.
-
Те саме, що на подачу аплікації?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/new-immigrants/pr-card/apply-renew-replace/photo.html
-
Дякую
-
Доброго дня. Хто проходив мед огляд у Києві, при бронюванні запису до клініки що ви обирали у Migrant type- Skilled migrant or Immigrant?
-
Дякую!
-
Immigrant. Skilled migrant для тих, хто йде через work permit якщо я не помиляюся. Принаймі я пригадую таке пояснення у 2017
-
Заповнюю на федеральний етап Підкажіть будь ласка що обрати по імміграційному статусу якщо жила з початку війни в Чехії більше ніж 6 міс? Біженець?
-
Якщо без документів то це візітор або турист, як я розумію
-
Не подавалась Просто заїхала як всі українці
22 Jan 2023, 05:40
5 minutes ago