Імміграція до Манітоби
-
Будь ласка, до іншого чату з такими питаннями T.me/ManitobaLife
-
Хтось живуть у Saint Vital або Trascona? Задоволені? Я сьогодні був у west end and North end. Жахливі райони. Скрізь наркомани. Поки живу на Minto. шикарний район, але тут кімнати не орендують.
-
Вносити те , що є реально. Навіть якщо не клеймили бали. Жодного гепу не повинно бути у вашому житті за останні 10 років. День в день.
-
10 останніх років дуже умовний термін, багатьом приходить запит для оновлення інформації з 18 років. Тому дехто дає інформацію не за 10 років, а за 11-12 років, щоб офіцер розумів, що робила людина.
-
10 років як рахуються? З дати подачі на номінацію? Чи з дня, коли відправляєш анкету на фед етап?
-
Дякую!
-
Я для мами писав усю інформацію із 1986 по 2023 рік + додавав резюме. ПР отримала у грудні 2023
-
Так, нормально
-
А 2 праці одночасно це нормально?
-
Зрозуміло. А якщо зразу написати всю інформацію з 18 це не буде помилкою. Чи указати умовно 10. Ще додати резюме з 18 років?
-
Але обов'язково пояснюйте, що то за документ і чому ви його додали
-
Дякую!
-
Для федерального етапу долати через IRCC webform
-
Для номінації > MPNP account add document
-
Добрий день. Отримали продовжений work permit. Треба виносити його в аплікацію?
-
Ще одне Якщо з 11.2022 по 01.2023 я була безробітня Але в цей період я переїхала з Чехії до Канади Мені ділити свою безробітність на 2 країни вірно? Перший до терміну перебування в Чехії і другий в Канаді ?
-
Напевне, бо ці всі зміни можна відслідкувати по health card, правах тощо.
-
А як вказати місце проживання в Канаді? Готель місячний вказувати а потім свої апартаменти?
-
Напевне, так буде правильно.
-
Обов'язково перед подачею аплікації ще раз все перевірте - дуже багато роблять дрібних помилок саме в у цих аплікаціях.
22 Jan 2023, 05:40
Post 173903 of 226050
about an hour ago