Імміграція до Манітоби
-
В даному випадку ВР прив'язаний до ВП батьків
-
Дякую. Дивний підхід, або я щось не враховую - якщо в батьків ВП, а дітям шкільного віку відмовляються дати СП, дають ВР, то кожного разу виїжджаючи з Канади у подорож, треба платити дітям за нові ВР при в'їзді?
-
Доброго дня. Ми з дітьми в березні літали до Мексики, нам офіцер сказав що ВР дійсний і не має ніякого відношення до виїздів бо вилітаємо ми по загранпаспорта а не по ВР чи ВП. І я потім дзвонила в іммігрант сервіс вони теж сказали що все дійсне.
-
ВР виданий дітям прив'язаний до батьків. У дорослих ВР виконує іншу функцію і він завжди анулюється після виїзду
-
Дякую
-
Підходять. Не потрібно додатково завіряти.
-
По цьому трекеру не можу зареєструватися
-
🙏ок, дякую
-
Якщо це пластик, то на ньому вже є дубляж англійською, навіщо ще переклад? Якщо книжка, то треба перекладати.
-
Доброго вечора! Чи є у когось якийсь рух за програмою Family reunification for Ukrainian nationals? Документи вже майже як 2 місяці загрузили, ніякого фідбеку досі немає. Дякую.
-
Дякую за відповідь!
-
Немає. Друзі ще в листопаді 2023 подали батьків, руху немає.
-
Достатньо
-
Доброго вечора, допоможіть будь ласка розібратися з питанням, тиждень тому як тільки приїхав до Вінніпега. Знайшов роботу, і роботодавець каже що може надати "employment letter", робота фул тайм. Чи цього буде досить для подачу на ПР ? Так як контракту ніякого немає, як я зрозумів. Хоч до кінця не розумію як в Канаді регулюються відносини роботодавця і працівника. Дякую за відповідь!
-
Заспокоїли
-
Дякую!))
-
Так, у листі роботодавець все сказує, і фул чи парт тайм, і посаду, і зп
-
Тобто коли відпрацюю пів року, і буду подаватись на ПР, то знову візьму цього листа, де буде видно що відпрацював достатньо годин і все ок ?)
-
Дякую
-
подскажите как продлить ворк пермит
22 Jan 2023, 05:40
about a minute ago