Імміграція до Манітоби
-
Для головного апліканта через MPNP webform immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/webform/
-
Чудово! Дякую ще раз!
-
Не важливо. Ви головний аплікант, то повинні повідомляти MPNP, хай навіть по факту. Вам прийде повідомлення, що вашу інформацію прийнято, і офіцер її розгляне як буде ваша справа передана на розгляд.
-
Дуже дякую! В моєму випадку - по спецвибірці через супортера
-
Всім привіт який адекватний час очікування на biometrics request ?)
-
від 3 тижнів до 12 місяців.
-
Якщо у сина дійсний візітор рекорд, то все буде ок. Також в аеропорту офіцер може видати новий
-
Підкажіть,будь ласка, який зараз час очікування номінації від провінції?
-
Хай гайз) я ж подала на вп продовження, ну з березня чекаю - тиша. Ми їдемо на наступному тижні до Грузії на пару тижнів і в сина візітор рекорд, мені треба буде по приїзду на новий подавати?😵💫 Я на фед етапі. Дякую заздалегідь 🫶🏻
-
Дякую, вже зрозумiла.
-
Я так пiдгружала ROE через add documents. У мене swo, я головний аплiкант
-
я їздила, все окей було але я була на провінційному етапі
-
Поня - FYI - SWO
-
панство, коли додаєш документи через add documents просто додаєш все і Return? Не бачу якогось фінального "Submit"
-
Скільки у вас вдачі стільки і чекаєте😂в нас вже скоро 8 місяців, а хтось за два тижня отримає
-
дякую!
-
Це все. Ви додали.
-
Немає submit. Але вам прийде емейл, що документ додався.
-
Хто додавав документи на федеральному рівні з помилкою? Тільки помітила що вказала одну не вірну цифру в UCI номері. Чи можуть вони завернути все чи попросять додати ще раз?
-
Це і є мій AOR чи це щось інше ?)
22 Jan 2023, 05:40
22 minutes ago