Імміграція до Манітоби
-
Дякую за відповідь.... Чому так? Можливо щось не так в заповненні аплікації....
-
Знайомі ще з лютого чекають.
-
Дякую за відповідь
-
Нема такого поняття як продовжити. Це подаєтесь на новий. Але він може прийти на довший термін або на той самий, а бувало що й скорочували)
-
Довго вже чекамо , паспорти довго дійсні, і боюсь щоб не відмовили
-
Dmytro @western9 як по-вашому, нова довідка з діі підходить без штампа і без підпису?
-
Скиньте будь-ласка телефон куди ви дзвонили? Бо в мене враження що наші документи десь загубилися. Люди які подавалися з нами в один час, вже ПР отримали, а ми все ще чекаємо на файнал десіжн
-
Підкажіть, будь ласка, я відправила документи через вебформу (федеральний рівень) ще 31 липня, але досі жодного підтвердження, що документи були отримані. Як у вас було? Чи приходило якесь підьвердження (імейл) і через який час?
-
а там э QR code?
-
Номінація в кишені, через пару днів буде на пошті )
-
Мені тільки сьогодні прийшло, хотя я подавала 31 січня
-
Можливо хто володіє інформацією що значить статус Assessment complete в кабінеті MPNP?
-
Пряме порушення економічної імміграції. Ви мусите працювати, або за це отримувати оплачувану відпустку
-
Це капец...
-
Так, код є, але немає жодного штампу, файл виглядає зробленим в ворді
-
Тут все індивідуально, когось по ноку вибирають, когось по балах, дехто за рік отримують піар, дехто два чекає, когось провінція вибирає за 3 місяці, а когось рік, не зрозуміла система взагалі.
-
Не відвідувати Україну тільки? Якщо в Європу у відпустку - теж проблеми можуть бути?
-
Друзі, заповнюю на федеральний подорожі Місто країна: прилетіли в Канаду писати перше місто Канади? (Торонто) чи місто в якому живемо в Манітобі? Чи обидва через кОму? Дякую
-
1 (888) 242-2100. У мене місяць зайняло щоб отримати перші документи, другі 3 тижні. наберіть, уточніть, можливо вказали щось не вірно
-
Василь Микулка, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 05:40
Post 179304 of 225034
3 minutes ago