Імміграція до Манітоби
-
Ааа, тепер зрозуміло, дякую
-
Отримали через special immigration for Ukrainians, спецвибірка, яка завершилася 30 квітня.
-
Бачив, навіть, порівняння програм що кому підходить
-
Тут багато людей у чаті по swo отримували номінацію
-
Також вперше чую:)
-
Та чому. Останніх 2 роки SWO запрошують виключно тих, хто має запрошення по стратегічних ініціативах.
-
Щось я наче пропустив, це зміни якісь?
-
SWO не доступна для українців та інших, якщо вам не запросили по стратегічних ініціативах.
-
Доброго дня! Може хтось підкаже як правильно написати. Форма IMM0008 - date and place of your last entry to Canada - в травні ми їздили в Торонто і назад через США, чи потрібно писати ту дату в'їзду як останню?! Буду дуже вдячна.
-
Це ми 2-3 місяці тому подали заявку на номінацію,зараз просто додавали додаткові документи,після цього нам прийшло на пошту від mpnp «дякуємо що подали документи і тп» Хоча був вибив оцей eror на сайті коли я нажимала відправити Але на пошту прийшло що вони отримали документи
-
А зрозуміло,роблю новий офер заповнюю форму и відправляю мпнп і чекаю на нову номінацію ,а потім додаю через веб форму на федеральний етап ?підкажіть правильно я зрозумів?
-
Доброго дня . Пiдкажiть хто знаэ. Отримав номiнацiю . Змiнив работу , але на новiй роботi дають 27 годин на тиждень , а в ковер леттер вказано 30-35 годин . Питання : чи можно мiняти ще раз роботу , або ця пiдходить , щоб отримати PR. Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, які правила зміни роботи по swm. Чи вважатимуться поважними причинами зміни місця роботи незадоволення робочими умовами? Якщо зміна на ту ж позицію, але інший роботодавець
-
immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/webform/ - подати через цю форму новий джоб офер, отримати автоматичну відповідь що він доданий до вашої справи і тоді можна міняти.
-
Кожен день те саме питання. Потрібно вказати дату і місце коли ви в останнє в'їхали в Канаду. Чому це викликає складнощі?
-
Люди так роблять )
-
А міняти роботу можна до номінації ?
-
Та не важке але якось конфузить, коли я залишалася Канаду тільки для транзиту на пару днів. Дякую
-
Шановне товариство, підкажіть як ви завантажували документи і переклади до них на федеральному етапі? Одним файлом (оригінал+переклад) або окремими файлами? Адже там немає чекбоксу щоб позначити що це переклад документу
-
Можна і так і так, якщо дозволяє розмір - сподручніше одним файлом
22 Jan 2023, 05:40
4 minutes ago