Імміграція до Манітоби
-
Джихад оформляти
-
За матюки я вважаю не тільки кікати, а вбивати треба.
-
@lilhamsteristhebest хоче кікнути Lev з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Dmytro хоче кікнути @IgorVasilenkoo з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💵 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас 📌 Не работаем со сторонними сайтами, обменниками и биржами. Только официальные сервисы по типу Binance, Bybit и т.д 💯Tpeбoвaния! yмeниe paбoтaть в кoмaндe, oтвeтcтвeннocть и пyнктyaльнocть, Aнaлитичeсkoе мышлeниe 🖥 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa -@Victor19991
-
Доброго дня, на фед.рівні прийшой дозапит на Military Record на мене (жінка) - головний аплікант, звичано у мене немає жодного паперу про мілітарі рекорд, чи буде достатньо написати пояснювальний лист чи що чепляти? не зовсім зрозуміло.
-
Дякую
-
Доброго дня! Є питання, як довго ви чекали на confirmation letter коли подавалися на програму family reunification. Дякую
-
Буде час,дайте будь ласка відповідь ,а то знаю що робити ?можливо взяти просто employer verification letter і додати на федеральний і написати що позиція змінилась і додати в мпнп п ви бо не додавати (
-
Можна і так зробити. Візьміть employment verification letter, додайте через вебформу, але обов'язково поясніть для чого цей документ
-
ну це чек лист, не думаю, що будемо мати якісь проблеми) просто знову ж таки можливий дозапит - зайвий час
-
Я така ж
-
Ну якщо б не група то я про це і не знала б. А я ж не ванга. У мене там нормальна стара форма. Крч якщо захочуть хай дозапитують
-
Напишіть в приват,зможу допомогти
-
Але в неї є обидва документи - стаді перміт і ворк перміт
-
Добрий ранок всім. Маю таке питання. Заповнюю аплікацію на фед етап. Старша дочка має візу воркер, їй на даний момент 16 (приїхала в віці 14 років в Канаду). Вона вчиться в старшій школі зараз. Який статус правильно вказати? Воркер чи візитор? Має також відкритий ворк перміт.
-
Паспорт старого зразка, але з чипом. Прочитала інформацію, що не вийде
-
Потрібно довго й нудно намагатися, має вийти
22 Jan 2023, 05:40
17 minutes ago