Імміграція до Манітоби
-
Бажаю нам всім удачі !) попереду багато роботи в кожного з нас
-
Якщо ще в пулі, то треба буде з початку 6 міс працювати, і потім подаватись. Якщо скоро прийде LAA, і ви подасте на номінацію, тоді можна буде міняти без старту заново.
-
Скільки у вас білів? До кінця року навряд чи буде "нормальна" вибірка по SWM. Можливо, якщо робота нестерпна, має сенс змінити її зараз, відпрацювати знову 6 міс я в березні податись.
-
Толку від тих балів всеодно немає, за пів року всього одна вибірка з найнижчим балом 834
-
Клас! Ви прямо надію вселили, теж подалася по сво в останню вибірку))
-
Ну як немає- є. Незабаром ситуація поліпшиться, бал впаде.
-
Поки немає swm вибірок він не впаде, а тільки буде йти вверх Якщо 3 вибірки на рік за swm то шансів грубо кажучи малувато
-
Охочих багато, квот не дуже, це зрозуміло
-
Я знаю, що я в пулі. І зараз не буду звільнятися, перетерплю поки не виберуть і не заповню аплікацію на номінацію 🤧. Мене цікавить які є нюанси на етапі номінації , коли саме можна змінити роботу і що для цього потрібно.
-
Ви в очікуванні вибірки, а не номінації. Зміните роботу - відлік почнеться із 0, наново 6 місяців потрібно працювати.
-
Щиро дякую ☺️
-
Зміна роботодавця потребує повідомлення MPNP через вебформу. 1) Подалися на номінацію після вибірки 2) знайшли роботу у тому самому NOC (якщо була вибірка по specific occupations) або у рівнозначному TEER, заробітна плата має бути не менша, а краще більша. 3) заповнили форму, додали новий job offer і відправили до MPNP 4) 5-10 днів прийде повідомлення, що ваша інформація додана до вашого файлу. Можна змінювати роботу. immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/webform/
-
Не знаєте як часто доставляють паспорти?!
-
Добрий вечір, маю таке запитання.Заповнював ще в лютому на продовження ворк перміту,ше немає ніякого результату.Чи то так має бути.
-
Раз у 2-3 місяці дипломатичною поштою
-
Ще маленьке питання. Думаю тут правильної відповіді немає, але з вашого досвіду. На федеральному етапі як краще зробити. Додати документ і лист-пояснення окремо один від одного. Чи може об‘єднати в один ПДФ? Щоб офіцер побачив документ і зразу пояснення до нього
-
В Вас є лист підтвердження що Ви подали документи?
-
Це шо мені прийшло з самого початку
-
Це якщо пощастить. А насправді раз на півроку
-
Питяння до тих, хто вже отримав PR. Коли ви вказували суму грошей на банківському рахунку на номінацію це потім якось перевірялось, чи робився новий дозапит на це? Хотіли починати процеси купівлі житла і порахували що грошей вистачає, а потім згадали про гроші які повинні бути на рахунку не менше ніж ми вказали(
22 Jan 2023, 05:40
Post 182327 of 226050
about an hour ago