Імміграція до Манітоби
-
Повідомити чи може треба дозвіл?
-
Дякую
-
Якщо за SWM, то не можна. Тільки за погодженням МПНП. Ви зобов'язані працювати на того самого роботодавця до отримання статусу ПР. Змінити роботу можна, однак обов'язково потрібно повідомляти МПНП, а потім і IRCC, якщо ви подались на ПР.
-
Це не рецепт, це інформація у вільному доступі на будь-якому вебсайті, там де також написано, що заборона є на розповсюдження, а не на закачку
-
Як отримав номінацію, то вже можна міняти роботу, хто знає?
-
ні, нічого не треба
-
Дякую. І як я розумію, дати потім пояснення.
-
Тобто, вам все одно, що ви крадете чуже майно, не заплативши? Даєте рецепт, як здійснити крадіжку. Як мило )))
-
Не писати кирилицею. SU або CU
-
Писати, бо будуть питання на федеральному етапі.
-
Не буде проблем
-
Доброго дня! Є питання, розпочали заповнювати аплікацію на ПР. При вводі українського паспорту Номер починається на СЮ і це система не пропускає. Що робити, як буде правильно заповнити? Дякую 🙏
-
/wes, /Dmytro Доброго дня! Маю питання: отримав номінацію по стріму SWM, але в ній вказана моя попередня робота. Коли міняв роботу то писав листа в mpnp про зміну роботи. Чи потрібно мені писати їм знову листа і уточнювати? Чи залишити як є?
-
Я робила діджітал, вони його відправили мені по імейлу, і роздрукували чек , окремо фото і окремо чек додала про оплату в тому центрі , портал 1 отримала, ніяких питань не було До речі набагато дешевше ніж в стейплс В гарден сіті робила)
-
Планую відсканквати саме фото на першій сторінці а на другій сторінці відсканувати зворотню частину фото. Завантажити 1 документам з двома сторінками
-
Привіт, хто як підгружав фото на заявку на федеральний етап з Стейпл? Ви сканували фото з листочком(датою, підписом, інф) ? Чи окремо діджітал фото і окремо той підпис?
-
Ігри коштують зараз по 60 плюс баксів, хто хоче користуватися торентом, proton vpn десять баксів на місяць і будь-який торент качаєте, що хочеш можно робити
-
Стрімінг гри те ж може бути фатальним для гаманця. Так що майте на увазі
-
У Канаді торент не заборонений
-
З першого дня знав, що в Канаді торрент і піратство заборонено, і це серйозне порушення, тому по підписував платні сервіси і ніяких проблем, Disney, Netflix and Prime video, цього достатньо більш ніж.
22 Jan 2023, 05:40
Post 187035 of 224065
14 minutes ago