Імміграція до Манітоби
-
На мене двічі нападали: один раз коло магазину, другий раз прямо в дворі арендованого будинку: «якого хуя тут сидиш сука» влетіло два тіла в двір з стіклянними пляшками в двір. Я їх влупив та розкидав , і вони втікли , - стояли через дорогу від будинку і кричали що я : «йобана сука»
-
Не знаю ,кредитка було ок . Ліміт теж , щось з банком . Проблема в тому ,що я був свято впевнений що оплатив . Навіть відправив їм квитанція яку отримав через систему ,але не звернув уваги. Що саме в квитанція зверху було вказано not approve 😅
-
Так, поліція захищає як правила лише індіанців.
-
Мене морально і фізично доканали. Вибачте але я вже не витримую
-
Хто втікав з Канади і знає що треба робити в плані документів, надайте будь ласка інформацію
-
Да ми вже 2 роки обережні) коли ти вже стільки часу обережний, то нікуди вже не дінешся, бо ПР от от вже… за поворотом)
-
Скоро почнуть грабувати і вбивати поліцейських такими темпами.
-
Будьте обережні в Вінніпезі. Тут за останні тижні багато вбивств. Українців грабують - вбивають, а поліція пише, що вони скоїли суїцид
-
А тут мається на увазі кінцева зупинка? Бо ми прилетіли в Калгарі(там і ВП отримали) а потім в Вінніпег . Щоб просто знати))
-
Вони не бачили нічого раніше, бо дивляться справи по черзі. Дішла черга до Вас - перевірили. Тепер заново чекати. Я так 4 місяці чекав, поки мені не знайшли якусь опечатку, тепер заново 4 місяці чекати
-
Доброго дня. В мене питання щодо виїзду з Канади. Що потрібно робити щоб закрити Куает візу і вилетіти до Європейської країни?
-
Там ситуація максимально тупа . Тупа з моєї сторони ,я зробив оплату ,отримав квитанцію , і відправив її . Але не звернув уваги що саме на квитанції написано not approve зверху . Я їм і відправив квитанцію з поміткою not approve(бо я на це не звернув уваги) за біометрію . А вони мені лише через 2 місяці відповіли ,що оплата не пройшла . І технічно ,я зробив оплату,просто вона не пройшла ,і я не звернув на це увагу . Але з іншого боку оплата не була зроблена ,і вже пройшло 30 днів . Я не розумію. Чому вони так довго відповідали,якщо бачили чітко що оплата не пройшла 😅 Я одразу оплатив повторно як отримав листа ,і скинув їм листа з поясненнями ,що я свято був впевнений що оплатив , і вибачився за це . І прикріпив квитанцію,на цей раз перевірив її і все ок . Короче ситуація максимально тупа з мого боку . Але дуже сподіваюсь ,що вони зрозуміють це . І не завернуть мене через це . Тобто вони точно бачили ,що я не звернув на це уваги і не відмовлявся від оплати,просто не уважно подивився на саму квитанцію . І тепер не знаю чим це закінчиться.
-
Навіть не знаю чи є в них пошта. Ми зазвичай пишемо на вебформу.
-
Доброго дня усім! Працюю на Full time. Скільки днів відпустки можна взяти і обов'язково оплачувана, мабуть, щоб до ПР не було перерваного стажу. Дякую!
-
Сказали все ок) чекайте 😂
-
Подорожі по Канаді теж треба вказувати? Я думала тільки за кордон...
-
тільки вебформа
-
Я написав letter of explanation і додав до нього квитанцію про оплату . Але зробив це через веб форму . Це є у них якась пошта чи веб форма підійде ?
-
наберіть їх будь ласка ☺️ може що скажуть вам. зараз час очікування невеликий зранку. я десь хв 25 на лінії висіла
-
Так, я теж думаю дзвонити.
22 Jan 2023, 05:40
Post 189633 of 225330
less than a minute ago