Імміграція до Манітоби
-
Я написав letter of explanation і додав до нього квитанцію про оплату . Але зробив це через веб форму . Це є у них якась пошта чи веб форма підійде ?
-
наберіть їх будь ласка ☺️ може що скажуть вам. зараз час очікування невеликий зранку. я десь хв 25 на лінії висіла
-
Так, я теж думаю дзвонити.
-
просто були випадки в чаті, коли їм висилали а вони не отримували мейл і там якийсь збій був чи що, що в багатьох людей так трапилось. вони дзвонили і їм наново висилали
-
Якщо головний аплікант не отримав емейл із запитом, то нічого не висилали ж. Хай аплікант перевіряє спам також. Я вже не пригадую, як звучить той запит і що пише у темі емейлу. Зараз люди вам напишуть, хто недавно отримав.
-
всі так часто вживають цей жаргон, що я сприйняла це як офіційну назву 😄 а як же правильно не підкажете ?
-
1) вони не знають, що таке "портал 1", "портал 2", "федеральний етап" тощо - це жаргон, придуманий тими, хто очікує імміграцію. Тому, сформулюйте їм запитання так, як звучить офіційний запит від IRCC. 2) так, інформація надається тільки головному апліканту. Для прикладу, жаргонний "федеральний етап", який означає нібито наступний етап в імміграції, не є ніяким етапом. Власне це і є аплікація на ПР. Саме звідси починається імміграція, а не з реєстрації у пулі ЕОІ чи отримання номінації тощо.
-
ні, ви можете звернутись за паспортними діями у будь-яке українське консульство по цілому світу
-
Дякую
-
Наче як паспорт можна замовити у будь-якому консульстві, але власного досвіду не маю.
-
А як щодо місцевості, нас не «попросять» з едмонтону, бо ми з Вінніпегу?
-
дзвонила щойно до IRCC хотіла запитати чи не висилали часом портал 1, а вони можуть надавати інформацію лише головному апліканту 🌚 а я депендент . ех
-
Тому що з продовженим паспортом може бути більше проблем ніж з новим. Люди отримували дозапити і надавали пояснення при міграції і т.д. + новий паспорт на 10 років, а продовжений на 5..
-
Дуже дякую.
-
Тепер я зовсім заплутався, навіщо тоді люди встають зранку щось там вночі ловлять ті слоти, місяцями, якщо все так просто, що я не розумію?)
-
Так, канадскій досвід цілком попадає в ці 5 років, тому повний буде 2+1=3. Якщо вас не відберуть до кінця лютого - досвід в Україні зменшиться - потрібно буде оновити анкету
-
Тобто з дня подачі еоі і 5 років назад? А Канадський досвіт я могу рахувати?
-
А які проблеми з продовженням? Їдете у прийомні дні коли подовжують, лише за 2 місяці до закінчення паспорта, слота не потрібно, в порядку живої черги
-
Тобто, зробити паспорт легше ніж просто подовжити, так? Тоді не розумію, чому такий ажіотаж з тим Торонто?
-
Я робила в Оттаві, вдалося там зловити слот, задоволена.
22 Jan 2023, 05:40
Post 189650 of 226051
18 minutes ago