Імміграція до Манітоби
-
Нам повернули 500 CAD за номінацію, 1 вересня. Подавали документи на номінацію і, відповідно, платили за неї 7 липня 2023 року. Номінацію отримали 26 січня 2024р. Можливо буде цікаво тим хто ще чекає 🤞
-
Все. Сподіваюсь, ви залишитесь задоволені.
-
Навіщо?
-
1000 вибачень за малу кількість поваги. Спокійної ночі.
-
Трохи більше поваги, ок?
-
Це сповіщення так, а от те що на першому фото? Щось там у них не збіглося
-
Я і не вказую і запитую для чого ви радите дурню іншим людям?
-
Тобто ВП буде продовжений на 3 роки? Чи це тільки за зняття обмежень?
-
Якщо прийшов лист - то мусите оплатити
-
Підкажіть, таке питання. Подався в травні 2024 на зняття обмежень з ВП, КУАЕТ, заїхав в Канаду у 2023р. Зараз прийшов лист, що можу оплатити 255 дол. І подовжать його. Таке питання: чи можу зараз не платити, тобтл щоб зняли тількт обмеження, а потіи десь в січні 2025 подаватись знову на новий ВП, це щоб термін дії був подовший?
-
Так, це і все, немає Сабміту.
-
Так там ж питають про інші країни а не провінції, навіщо це вказувати?
-
@banofbot
-
Так, вірно. Моє питання стосується другої форми, де подорожі, не проживання. На видео-інструкції було сказано, що й Канаду треба вказувати. Я й уточнюю про інші міста Канади окрім Виннипега.
-
Я вказувала усі міста у тч у межах Канади, так я жила в готелях
-
Там 2 окреми форми. 1 - перелік всіх адрес де ви проживали впродовж тривалого часу, 2 - всі ваші подорожі в інші країни
-
Подорожі у інші країни треба вказувати.
-
Дякую!
-
5 років у Польщі - це ваше місце мешкання для іншої форми. Поїздки - всі інші короткострокові, що мають якусь ціль (відпочинок отримання документів та ін.)
-
Підкажіть будь-ласка, при досиланні в аплікацію на mpnp додаткових документів їх треба підгрузити і просто вийти натиснувши на кнопку return. Цього достатньо ? Там не має кнопки save....
22 Jan 2023, 05:40
189720/233186
2 minutes ago