Імміграція до Манітоби
-
Ну вона може відкликати своє "спонсорство" і тоді ви не зможете продовжувати ПР по family reunification. Вже є такий випадок, про це писали якось у фейсбуці.
-
Відкликати неможливо
-
Тобто якщо людина отримала пр, і той член родини відкликає спонсорство ,то по потім неможливо продовжити на наступні 5 років ?
-
Декларація становлює факт - наявність родича. Це все. Родич не має доступу до файлу апліканта, а тому нічого відкликати не може
-
Сам документ можна відкликати, в тому числі свій підпис, якщо дуже хотіти.
-
Якщо таке кажуть, то це дурниця. Нічого відкликати неможливо.
-
Програма сама по собі не передбачає відкликання. Всі деталі є у програмі. Все, що потрібно, від канадського родича - це декларація про те, що аплікант є дійсно прямим родичем, або дружиною родича. Ця декларація не може бути скасована, адже факт наявності родича не скасуєш. Жодної відповідальності за аплікантів родичі не несуть.
-
Імміграційні консультанти кажуть, що можна. Не знаю, наскільки це правда
-
Ні, саме під час подачі на ПР. Я бачив пост Імміграційного консультанта, що ту форму підтвердження родини можна відкликати
-
Відкликати неможливо. Там немає "спонсорства"
-
Чого боїтесь? Якщо ви певні у своїй правоті, діти у безпеці, нагодовані та доглянуті, то які взагалі можуть бути до вас питання зі сторони поліції?
-
Але до поліції боюсь іти... хоча дуже хочеться. В Україна їх мама мене їла, а тут ...
-
Всім дякую. І за підтримку і ха відповіді.
-
Ну ви написали, що родичка хоче забрати ваших дітей у вас. Добре, якщо б у вас були докази: повідомлення, смс, задокументовані факти, що ви самі утримуєте дітей тощо. Щоб це не було на рівні "he said, she said"
-
Це вона каже, що я викрала дітей
-
Ок, я спробую. Просто я не така як вона... мені не приємно робити людям боляче, навіть таким.
-
🌵 хоче кікнути @Jajsushshd з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Только сегодня 🔥🔥🔥 Нужно посмотреть за кошкой Отблагодарю💵 За подробностями в ЛС
-
Якщо Ви виїжджали з України, Вам батько дітей дав дозвіл на виїзд? якщо дав дозвіл, то все гаразд, до Вас ніхто не має права причепитися. Він не мав права призначати опікуном когось, крім себе. і Ви мати дітей- юридично опікун і відповідальна за своїх дітей.
22 Jan 2023, 05:40
16 minutes ago