Імміграція до Манітоби
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
-
Вітаємо, Алина Зуева! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
amer ragh, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Особисто я за те, щоб MPI та liquor mart і найдальше були crown corporations. Або страховки будуть у 2-3 рази вищі, особливо для новоприбулих.
-
«Банду геть! Ющенко так!» 😂
-
Гайзззз шо таке, де таймлайни?😂
-
А так в уряду півпровінціі в кишені і їм всеодно на розвиток, адже гроші капають і так. Страхування - MPI - провінційних уряд. Bell mts - government ran Liquor mart = government. Весь гральний бізнес = гавернмент. Імпорт міцного алкоголю - тільки через один гавернмент департамент, тільки з їнім брокером. Мафія 😁
-
Вдала іронія 😁👍
-
Так там зараз кажусь все так швидко обробляють, що мабуть народ не встигає таймлайни писати, одразу паспорти отримують
-
Ну майже 🙂 Там схема приблизно така як з канадіан блад сервіс. Типу приватна контора, але типу тильки для вигляду. Але менше з тим. Це вже офтоп. Ми всеодно в Манітобі і навряд звідси поїдемо через те, що Liquor mart is ran by government 🙂
-
З Bell то ви попутали, уряд раніше був власником, але компанія вже давно була приватизована.
-
не стикався з MPI щодо клеймів і тд але спілкуючись з людьми з інших провінцій стосовно цін на страховки - краще хай далі буде провінційним аніж приватним )
-
@maria_brest, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
У мене питання по формі на згоду батька. Якщо наприклад мій чоловік не батько дитини є основним аплікантом, чи треба щоб його імʼя було там, чи достатньо тільки мого?
-
У кого є свій бізнес, допомагаю (безкоштовно) з приводом клієнтів/збільшенням прибутку. Можете в особисті писати
-
Я не про то. Батько дитини тільки мені дає згоду, чи на теперішнього чоловіка теж?
-
Реальний батько дитини дає згоду.
-
щось багато ботів сьогодні
-
Jdjsjss Shhsshhs, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Взагалі, нотаріус, який вам буде завіряти дану форму, все знає що і як має бути
22 Jan 2023, 05:40
5 minutes ago