Імміграція до Манітоби
-
Скинула, дякую
-
@rinkaa_r хоче кікнути Євген Дягтяр з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Усім, кому набридло шукати працю, пропоную написати мені, щоб отримати кращу пропозицію по онлайн роботі. Тільки повнолітнім, не "чєрнуха", пишіть в лс, гарного вечора)
-
Якщо Ви були ФОП, то там багато що треба, пошукайте по чату, не раз пояснювалось. Якщо повного безперервного року нема, то Ви не можете клеймити бали за це, отже і доказувати не потрібно.
-
Але як його підтвердити якщо послуги надавалися як ФОП. Також ще якщо це не повний робочий рік бо на початок війни була перева, то він не рахується. Не хочу попастися на неточностях, бо вже одну помилку допустили
-
@western9 Доброго ранку. Чи потрібно надавати згоду батька (розлучені) під час подання аплікації на візитор рекорд дитини? Наприклад, форму 5646 чи будь-яку іншу форму? Дитина навчається в школі. Дозвіл на навчання до липня 2025. Серце батька дитини майже розтануло, можливо підпише форму 5604 для міграції. Тому хочу поки є можливість хочу підписати потрібні документи. Дякую за відповідь
-
www.facebook.com/share/r/ycUhxqASp4YEgLaK/
-
Як ця форма називається? Номер?
-
Якщо є можливість підписати документи від non accompanying parent, то все підписуйте. Онлайн можна завірити в канадських нотаріусів
-
@western9 доброго ранку, підкажіть, будь ласка. Син в 12 класі, WP до 01.26, SP не оформлювали. Після школи планує вчитися далі в внз Вініпегу. Надо подаватися на SP, але ж без підтвердження від внз перміт не дадуть. З другого боку, якщо немає SP внз не візьме на навчання. Як бути в цій ситуації? Дякую
-
Доброго дня А чи можна десь побачити коли саме змінився статус на мпнп?
-
Розповідаю ситуацію. 29 липня отримала лист з AOR, в якому просили відкоригувати Schedule A. І все. Жодного додаткового листа не було. Сьогодні я перевірила свою аплікацію і побачила, що вони просили про біометричні дані( але листа не було!!!) в особистому кабінеті інформації про запит на біометрію немає.
-
🔫 @Axab131 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: Наталя, @come_to_me_my_rocketraccoon, @gonardfreeman, @shmika6, @marinablnsk, @La_Donna_Forte, Ірина Жеребух, @manfromthenorthwest, @invisible_or, @loony_moony Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Це форма 5604. Я її буду використовувати для міграції. Для візитор вона теж підходить? Дякую
-
Доброго дня, якщо потрібна зробити виписку для номінації , але кошти поставила сьогодні , по виписці їх буде видно аж у вівторок . Як думаєте , чи можна надіслати виписку + квитанцію про внесення тих коштів ?
-
Ні, не можна
-
Чи можуть зарахувати до навч.закладу без SP? І оформлення та отримання SP займає деякий час, як внз буде чекати чи ні?
-
Краще зачекати
22 Jan 2023, 05:40
2 minutes ago