Імміграція до Манітоби
-
Дякую! Це завжди виходить на наступний місяць? Мені треба аж після лютого, то хочу зрозуміти коли починати
-
На жовтень
-
Ні, висилають за свій кошт
-
ДД, під час оплати листа до Польщі для довідки про несудимість чи треба оплачувати зворотній шлях?
-
Жовтень. Наступного разу на листопад
-
Якщо не отримали бали, то і підтвердження не потрібно.
-
Тільки що нотаріус сказав, що в тому рядку нічого не треба писати. Дякую за відповідь
-
Цього я не знаю 🤷♀️
-
Я відіслала їм заяву і роздруківку від касира про вайр, але нажаль підписалась замість офіцера на заявці. … тепер все наново робити ?
-
Всім доброго дня! В червні я відправила аплікацію на федеральний етап та не вписала “not applicable” у формі для дітей, бо не маю дітей і не знала, що не можна було просто пропустити. Як тільки я дізналася з цієї групи, що зробила помилку, заповнила форму imm5406 та відправила через веб форму, але назад мені прийшов такий лист, що вони не бачать файлу, я відправляла вже 4 рази цей файл через веб форму і кожного разу отримую таку відповідь, вже не знаю що робити. Може хтось підкаже що може бути не так або просто чекати, коли прийде AOR и вони зроблять дозапит?
-
Ви коли завантажуєте файл там потрібно ще натиснути кнопку зелену upload. Ви її побачите біля вашого файлу. У мене було так само))
-
Дякую! Спробую!
-
Чи є сенс писати до IRCC ,вже пройшло 16 днів з моменту як вони отримали оплату біометріі і листа ,але так нічого не вислали ,ні відмови ,ні листа на здачу біометріі .
-
Дякую, зрозуміла
-
www.facebook.com/share/p/RS91BN7wXmXEjvrR/
-
Десь буває і місяць чекають і більше. Перевіряйте свою аплікацію.
-
Блін , ми клеймили менше, та в нас вже є сума на родину . Але зараз відвертається пропозиція щодо придбання будинку. І ці гроші були би дуже вчасно . От що робить(((
-
пішли в загул мабуть після вихідного понеділка 🥲
-
Візьміть консультацію lawyer ну думаю що це буде коштувати багато,але зекономить ваш час та гроші.
-
і мені..
22 Jan 2023, 05:40
Post 193897 of 226058
13 minutes ago