Імміграція до Манітоби
-
Якщо у вас запросили саме приписне, то зайдіть у те меню по підгрузці файлів і подивіться скільки вам дає місця на підгрузку. В мене коли запитували форму, то було тільки 1 місце, то я об'єднувала форму і пояснення
-
Доброго вечора, хто бачив у ютьюбі відео Дмитра Малишка на подачу Грін Карл до США, дайте де подивиться. Дякую.
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, чи треба дитині 10 років вказувати travel history? Дитина зі мною не іммігрує
-
Добрий вечір, чи треба оновити Work Permit до березня 2025, якщо він дійсний до березня 2026. Чи можу я оновити його наприклад у січні 2026?
-
Відповідь для вас 👆🏻
-
youtu.be/FlbSmGgUIzs?si=rKRsjLfwQ_pmo-UZ
-
Перепрошую Дмитра Малика.
-
Чому б не податися
-
Є великий ризик, що перестануть продовжувати після березня
-
Хороші новини від IRCC, як на мене:)
-
Дітям до 18 років не треба зовсім вказувати тревел. Не залежно з вами чи ні
-
Дякую
-
Нажаль не знайшов по чату... Чи може бути проблемою для отримання pr наявність нерухомості в іншій провінції ?
-
Підкажіть будь ласка, при подачі на федеральний етап, у якій послідовності повинні йти документи у файлі? Спершу переклад, потім оригінал?
-
Доброго дня, який teer має робота HCA?
-
Треба якось повідомляти його, щоб він взяв із собою паспорти? Чи він автоматом бере всі а там хто прийде той і візьме
-
я кріпила навпаки, спочатку оригінал, потім переклад.
-
Спочатку оригінал, потім переклад
-
Доброго вечора. Очікую номінацію, в кабінеті змінився статус на: MPNP Application Status: Information Requested Дзінків від них не було, емйлів також. Що це може бути?
-
Хто знає, якщо немає дітей, вводити Not Applicable всюди чи лише у першому полі? Бо чув багато, що не можна залишати пусті поля
22 Jan 2023, 05:40
Post 193995 of 221075
6 minutes ago