Імміграція до Манітоби
-
Я вже отримаоа портал 1 і 2 , відправила фотки , чекаю екопр. В pr portal написано review ircc , аде в gckey статус final decision in progress з 5 вересня як і було дл того, це ок?
-
Ок. Наберіться терпіння і ще трохи почекайте.
-
А в трекері що пише?
-
Скажiть будь ласка, скiльки часу Ви чекали на complete?
-
Може бути до 3 тижнів
-
Вітаю. Заповнив форму мпнп , що змінив посаду в середині компанії. Тільки що отримав таке від них. Чи це ок?типу вони узгодили? Бо пише що вони додали до моєї заявки, а по суті я і сам міг це через кнопку Add. Чи сама суть була щоб повідомити через цю форму?
-
7 чи 8 днів Не памʼятаю точно Дозапитів не було Але там такі каруселі в моїй аплікації, переживаю чи позитивне рішення там😔
-
Доброго дня. Підкажіть, а для ЕЕ із номінацією довідка про несудимість із Дії підійде? Може, хтось уже стикався. Дякую!
-
Підкажіть, чи можна сплатити за біометрію, якщо в мене ЕЕ профіль, і ще не було запиту? Як повідомити ircc про це?
-
Добрий день. Підкажіть, якщо я подавалась на новий ворк перміт, але не підгрузила документи про сплату fee і прийшла відмова аплікації, що робити далі? Чи маю я можливість подати аплікацію знову? Чи потрібно відправити чек про оплату?
-
Розумiю Вас
-
Здpaвcтвyйтe! Ищeм пapтнepoв для paбoты нa yдaлённoй ocнoвe 🔸Мы пpeдocтaвим вaм : 🔄Oбyчeниe для oзнaкoмлeния co cфepoй 🔄Пpибыль oт 700$ в нeдeлю Oт вac тpeбyeтcя нecкoлькo чacoв cвoбoднoгo вpeмeни 🗣Oт 21 гoдa 🗣Oпыт : нe нyжeн 🗣Бyдeм paбoтaть нa пocтoяннoй ocнoвe Нe yпycти вoзмoжнocть cтaть пepвым. Зa coтpудничecтвoм cюдa🔜 @silindan
-
Вау, трошки понад рік після подачі на номінацію повернули $500 Шкода що не повернули ще $500 які переплатив, але хай вже мають
-
🔫 Лолита кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @yuliia_nimenko, Vsevolod Novov, Olena, Тетяна °, @YefymH, @AnnKylymchuk, @julianvivi, @choffua, @MasterMariner13, Поня Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Так
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка Я подав заявку на номінацію і вказав кількість 1 (ми в Канаді з дружиною). Чи треба буде зараз чи потім вказувати дочку дружини від першого шлюбу? ( Їй вже 22, і вона залишається в Україні, в Канаді не була)
-
Ви маєте на увазі той пост де дівчина питає про опікунство над сестрою?
-
Сьогодні вже відповідали на майже таке саме питання, пролистайте трішки вгору?
-
Пане Дмитро, порадьте будь ласка як правильно зробити? Якщо номінацію отримали але не додавали туди дітей,бо від попереднього шлюбу батько не давав згоду,але тепер дає, чи можна додавати дітей зараз,на федеральний рівень ще не подали заявку. Дякую
22 Jan 2023, 05:40
about a minute ago