Імміграція до Манітоби
-
Інши деякі країни вже не приймуть з канадською візою. Читав про відмови у Нідерландах, Німеччині, Чехії, Швейцарії, хто приїхав з Канади
-
Я думала в Манітобі навпаки швидше отримати…
-
Кожен для себе обирає. Звичайно, що будь-яка програма імміграції буде швидшою для отримання ПР, ніж через біженство. Розгляд заявки на біженство - 1-2 роки. Позитивне рішення - вам надають статус protected person. Це не ПР. З цим статусом якраз в Україну не можна поки їхати. Далі, ви подаєтесь на ПР. Розгляд ще два роки приблизно. В загальному, отримання статусу ПР через біженство приблизно займе 3-4 роки.
-
Це точна інформація. Мій чоловік з ними працює. Каже, що багато молоді з університетами
-
Ось почитайте кейс t.me/UkrainianCanada/2173
-
Та ще ніякі)
-
А чому ні? Наче таких обмежень не бачив.
-
За таке громадянство не забирають Але поки чекаєте, то так, не можете відвідувати Україну, логічно
-
Я не пам’ятаю де я читала, що відкликали чи то громадянство чи то ПР, за те шо людина їздила в свою країну. Я вам чесно не скажу, де читала, це тоді не важливо було. Але наче б то, ця програма передбачає не повернення у країну з якої приїхали. Бо ви кажете, що вас там переслідують і утискають офіцерові, а потім їдете туди ж.
-
А які підстави Ви вказували?
-
ви здаєте усі свої наявні українські документи канадському уряду
-
Чому з біженством малоймовірно? Громадянство ж ніхто не забирає
-
Але в мене ще питання. Чи можна подаватися на біженство якщо ви вже тут певний час пожили?
-
Ну можна тільки сподіватись, що десь буде якась одна вибірка для усіх професій і вас відберуть.
-
857 балів
-
Інформація про те, що спецвибірка тимчасова була на сайті уряду з березня 2022 року.
-
Вже збираю документи.
-
Та ну бля, це ж правда! Я зараз в іншій країні, і тут їх повно! Причому згідні працювати за копійки, терплять погане відношення, тому їх і набирають пачками
-
Тепер треба точно знати
-
Лол! це серйозно? Дайте посилання
22 Jan 2023, 05:40
Post 196428 of 226050
about an hour ago